Αφιέρωμα γάμος: Όμορφη και λαμπερή νύφη!

Η προσωπική περιποίηση πριν από το γάμο, όσο αφορά θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα αλλά και το τέλειο νυφικό μακιγιάζ είναι αυτά που θα κάνουν τη νύφη να λάμπει τη ξεχωριστή μέρα του γάμου της. Στο SP Make Up & Beauty Studio θα είστε σίγουρα σε καλά χέρια.

Με ενασχόληση στο χώρο της ομορφιάς και του επαγγελματικού μακιγιάζ από το 2008 και στη συνέχεια με εξειδίκευση στην αισθητική, το 2012 η Στάλω Παρπέρη, ιδιοκτήτρια του SP Make up & Beauty Studio άνοιξε το δικό της στούντιο που αναλαμβάνει να αναδείξει τον καλύτερο σας εαυτό. Μερικές από τις εξιδεικευμένες θεραπείες προσώπου για λάμψη και βαθύ καθαρισμό που αναλαμβάνει το στούντιο είναι:
– μεσοθεραπεία
– οξυγονοθεραπεία
– αντιγυραντικές και οι ενυδατικές θεραπείες προσώπου με βιταμίνη C Οι θεραπείες σώματος περιλαμβάνουν:
– Σοκολατοθεραπεία
– Θεραπεία με καφέ
– Βody peeling και scrub
– Θεραπεία με φύκια
– Θεραπεία με βιταμίνη C
– Αρωματικό μασάζ με ειδικό κερί σώματος καθώς επίσης και αποτρίχωση. Επιπρόσθετα, με το υπερσύγχρονο μηχάνημα Power Shape αναλαμβάνει τις θεραπείες λιποδιάλυσης και σύσφιξης καθώς και να εξαφανίσει και την κυτταρίτιδα. Τέλος, όσο αφορά το make up το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα άψογο, είτε αφορά νυφικό μακιγιάζ, βραδινό ή day time make up.


Στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις θεραπείες περιλαμβάνουν ενυδατικές κρέμες, υαλουρονικούς ορούς και βιταμίνη C.
Η επιλογή του κατάλληλου μακιγιάζ σε αυτή τη περίπτωση εξαρτάται επίσης από το στυλ και από την ηλικία της κάθε κοπέλας.
Το SP Make Up & Beauty Studio παρέχει για τη ξεχωριστή μέρα του γάμου νυφικό πακέτο, το οποίο είναι επίσης ευέλικτο ούτως ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε νύφης.

Γρίβα Διγενή 124, Arion Court, Παραλίμνι Τ: 99484696

Facebook & Instagram: SP Make Up & Beauty Studio (staloparperi)