Αφιέρωμα γάμος: Φωτογραφίες που αποπνέουν συναίσθημα!

Tο photo:γραφείον αποτελείται από μια ομάδα νεαρών ατόμων με καινοτόμες ιδέες η οποία φέρνει φρεσκάδα στον απαιτητικό χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο

Το studio photo:γραφείον λειτουργεί εδώ και λίγα χρόνια στο Παραλίμνι. Από τότε μέχρι και σήμερα απολαμβάνουν προσωπικές στιγμές μαζί σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, απαθανατίζοντας τη ζωντάνια, το συναίσθημα και την χαρά κάθε πολύτιμης, ανεπανάληπτης στιγμής. Η αγάπη του Κωστάκη Μούσιη για το επάγγελμα τον ώθησε να δημιουργήσει τον δικό του επαγγελματικό χώρο

στο Παραλίμνι. Σήμερα η απόφαση του τον δικαιώνει, καθώς ο ίδιος εξελίσσεται με θετικά βήματα και αλλαγές μόνο προς το καλύτερο.
Tο photo:γραφείον αποτελείται από μια ομάδα νεαρών ατόμων με καινοτόμες ιδέες η οποία φέρνει φρεσκάδα στον απαιτητικό χώρο της φωτογραφίας και του βίντεο, με τη νέα γενιά να φέρνει ανανεωμένες ιδέες και καινοτόμα τεχνοτροπία. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν εστιάζουν μόνο στην άψογη τεχνική υποστήριξη που παρέχουν, αλλά στην οργάνωση και στην ιδιαίτερη σημασία που χρειάζεται το κάθε άτομο που ζει σε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του. Φέρνουν εις πέρας γάμους, βαφτίσεις, διαφημιστική φωτογραφία, μόδα, αερογραφία, αρχιτεκτονική φωτογραφία, studio photoshoots, βιντεογραφήσεις.

Όσον αφορά την καινοτομία και την ποιότητα, ξεκίνησαν από την αρχή με ένα πολύ προσωπικό στυλ, ξεχωριστό και χειροποίητο που δίνει μια αίσθηση χειροτεχνίας. Εννοείται πως ό,τι επιλέγουν το επιλέγουν με κύριο κριτήριο την ποιότητα καταλήγοντας, ότι η διαφορά τους με τις υπόλοιπες εταιρίες είναι ο διαφορετικός χαρακτήρας που δημιουργούν με τις σωστές προδιαγραφές. Το αποτέλεσμα τους θα χαρακτηριζόταν ως διαχρονικό και ενστικτώδες. Με το πέρασμα του χρόνου φαντάζονται την εταιρεία να εξελίσσεται με βάση τον σκελετό που έχει ήδη δημιουργηθεί, με μια σταθερή πορεία και δουλειές που θα αποπνέουν συναίσθημα.

Η καλή διάθεση είναι σύμφωνα με τους ίδιους ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός γάμους, γι’ αυτό προσπαθούν η συνεργασία τους με το κάθε ζευγάρι να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε χρώματα, ποιότητα, συναίσθημα, αλλά κυρίως αισθητική. Ως ομάδα χρησιμοποιούν πάντα πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Γρίβα Διγενή 55, Παραλίμνι, Τ: 99 14146 Photografeion by Cost Moushies