Αφιέρωμα γάμος: Το τέλειο bridal look!

Το Pepe Hair Studio άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2013 έπειτα από αρκετά χρόνια ενασχόλησης του Δημήτρη Τσιερκέζου με το επάγγελμα.

Συγκεκριμένα ασχολείται με το επάγγελμα αυτό από τον καιρό που ήταν μαθητής, εφόσον αντιλήφθηκε νωρίς την κλίση του! Στην αρχή ξεκίνησε ως χόμπι αφού από τον καιρό που θυμάται τον εαυτό του κρατούσε μια βούρτσα και έφτιαχνε διάφορα σε κεφάλια γνωστών και κυρίως της μαμάς και της αδερφής του!

Ο ίδιος αισθάνεται τυχερός και ευλογημένος, καθώς θεωρεί πως κατάφερε να κάνει το πάθος του επάγγελμα και να ζει και να αναπνέει μέσα από αυτό! Από την αρχή το Pepe Hair Studio στελεχώθηκε με άξια χέρια για τα οποία είναι ευγνώμων για την πολύτιμη βοήθεια τους! Η άψογη συνεργασία της ομάδας αποδίδει εδώ και χρόνια και μεγαλουργεί πρωτοτυπώντας.

Στο κομμωτήριο τους κάθε πελάτης/ισσα μπορεί να δεχθεί τις υπηρεσίες ενός απλού κουρέματος, μιας βαφής, ανταύγειες, θεραπείες, χτενίσματα απλά, αλλά και πιο ιδιαίτερα για συγκεκριμένες περιστάσεις. Ένας τομέας που ξεχωρίζουν ως ομάδα είναι τα χτενίσματα γάμου γιατί απολαμβάνουν να βλέπουν τις γυναίκες στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωή τους χαρούμενες και κυρίως ευχαριστημένες με το τελικό αποτέλεσμα! Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το χαμόγελο της νύφης» Μετά από μία σειρά προβών, αναλόγως με τις απαιτήσεις του πελάτη, καταλήγουν στο τελικό αποτέλεσμα που θα κοσμήσει το κεφάλι της νύφης αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Ως ομάδα επιδιώκουν να έχουν άριστη σχέση με τους πελάτες τους, όμως με την πάροδο του χρόνου με πολλούς έχουν καταλήξει φίλοι. «Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ο πελάτης. Η εμπιστοσύνη είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα». Επειδή η ημέρα του γάμου για την κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή επιδεικνύουν κατανόηση και υπομονή έτσι ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό γι’ αυτήν αποτέλεσμα! Η νύφη τη συγκεκριμένη μέρα πρέπει να είναι χαλαρή ευδιάθετη και να παραμερίσει οτιδήποτε την αγχώνει για να ζήσει το κάθε λεπτό της μαγικής αυτής μέρας όσο πιο όμορφα γίνεται!

Αγίου Δημητρίου 100, Παραλίμνι, Τ: 99 310115

Facebook & Instagram: Pepe Hair Studio