Αφιέρωμα γάμος: Στόχος το υγειές και φωτεινό δέρμα

Το Laser & Beauty Care Center by Charis Yenagritou είναι αδιαμφισβήτητα συνώνυμο της λάμψης και της ομορφιάς. Με τη πολυετή εμπειρία της ιδιοκτήτριας Χάρις Γεναγρίτου, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της κάθε γυναίκας ξεχωριστά από το 2003, το αποτέλεσμα είναι πάντα άρτιο. Το Charis Beauty Care Center είναι η κατάλληλη επιλογή για την κάθε γυναίκα που θέλει να λάμψει στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της.

Το στούντιο παρέχει όλες τις εξειδικευμένες θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας όσο αφορά το πρόσωπο και το δέρμα. Αναλαμβάνει επίσης τις πιο δύσκολες περιπτώσεις σε προβληματικά δέρματα, όπως για παράδειγμα δέρματα με ακμή, δέρματα με διχρωμίες και πανάδες καθώς αντιμετωπίζει και τη χαλάρωση στο δέρμα.

Μέσω ποικίλων σεμιναρίων και κατάρτιση σε διάφορες θεραπείες προσώπου η Χάρις είναι το πλέον έμπειρο άτομο για να αναλάβει το δέρμα σας. Μερικές απο τις θεραπείες που παρέχει το στούντιο είναι χημικά peelings, derma pen, μεσοθεραπεία, RF θεραπεία, oxygen- eo, φωτοανάπλαση, δερμοαπόξηση με διαμάντι και υδρογονοθεραπεία.


Επιπρόσθετα, εδώ και 17 χρόνια το Laser & Beauty Care Center by Charis Yenagritou διατηρεί σταθερή συνεργασία με ειδικό δερματολόγο και παρέχει επιστημονικά και ιατρικά ελεγμένες ενέσιμες θεραπείες όπως botox, fillers και νήματα.
Στο δυναμικό του Laser & Beauty Care Center by Charis Yenagritou βρίσκεται επίσης και το ιατρικό lazer «Αλεξανδρίτη» της αμερικάνικης εταιρίας Campella που είναι η καταλληλότερη επιλογή για μόνιμη αποτρίχωση.


Όλες οι νύφες αναζητούν τη λάμψη και την ενυδάτωση στο δέρμα. Για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα η Χάρης μας λέει: «Το μυστικό βρίσκεται στη καθημερινή, σωστή ρουτίνα περιποίησης. Επιλέγοντας το σωστό καθαριστικό, βιταμίνη C το πρωί, αντιηλιακή κρέμα προστασίας και βιταμίνη Α το βράδυ, επιτυγχάνουμε το να έχουμε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία».
Η συμβουλή που δίνει η Χάρις σε όλες τις νύφες είναι η έγκυρη πρόληψη, για να διατηρηθεί το πρόσωπο τους λαμπερό. Αν μια γυναίκα φροντίζει σωστά το δέρμα της καθημερινά και σε συνδυασμό με τις κατάλληλες εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, αυτό θα τη βοηθήσει να είναι λαμπερή και τη μέρα του γάμου της.


Το στούντιο διαθέτει πακέτο για όλες τις γυναίκες που αναζητούν το τέλειο και υγειές πρόσωπο, το οποίο περιλαμβάνει πέντε συνεχόμενες θεραπείες με την έκτη θεραπεία δωρεάν.
Με στόχο το υγειές και φωτεινό δέρμα σε κάθε πελάτη ξεχωριστά το Laser & Beauty Care Center by Charis Yenagritou είναι πάντα δίπλα σας και είναι η ιδανική επιλογή που θα σας χαρίζει τη λαμπερή και λεία επιδερμίδα που επιθυμείτε, για να ξεχωρίσετε τη ωραιότερη μέρα της ζωής σας!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δαιδάλου 21, Άγιος Ιωάννης Complex, Διαμ. 8, Παραλίμνι Τ: 99 454211

Facebook: Beauty Care Center – Charis Yenagritou

Instagram: charisbeautycarecenter