Αφιέρωμα γάμος: Στιγμές ευτυχίας για κάθε νύφη!

Η Άντρη Ψάλτη ξεκίνησε την πορεία της το 2014 στον χώρο της μόδας. Έκτοτε έχει μία εξαίρετη, ανοδική και αξιοπρεπής παρουσία!

Χαρακτηριστικό της σχεδιάστριας είναι η αρμονία στο ρούχο, καθώς σε κάθε κομμάτι που φτιάχνει, υπάρχει ισορροπία σε όλες τις πλευρές. Αυτό που προσπαθεί πάντοτε είναι να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία και να κρύβει τις ατέλειες στην κάθε γυναίκα. Κυνηγάει την άνεση, καθώς η ίδια μελετάει αρκετά το κάθε διαφορετικό γυναικείο σώμα που αναλαμβάνει, έτσι ώστε η κάθε γυναίκα να νιώθει άνετα και όμορφα στα ρούχα που τις έχει σχεδιάσει. Τολμάει επίσης να συνδυάζει διαφορά υφάσματα σε ένα κομμάτι καθώς είναι ένα στοιχείο που την εξιτάρει.

Το στούντιο Άντρη Ψάλτη αναλαμβάνει διάφορα είδη νυφικών χωρίς να περιορίζεται σε κάποια είδη. Η ίδια αναφέρει ότι: «Ράβουμε όλα τα είδη νυφικών, δεν ράβουμε ένα συγκεκριμένο στυλ. Όλα περιτριγυρίζονται γύρω από την προσωπικότητα της νύφης, σε συνδυασμό με το στυλ και την εμπειρία μου, ως σχεδιάστρια. Σημαντικό για εμένα αποτελεί η χημεία μεταξύ μας».

Πηγή έμπνευσης για την ίδια αποτελεί η κάθε γυναίκα που σχεδιάζει το φόρεμα της, κυρίως σε νυφικό και βραδινό. «Χρησιμοποιώντας τη φαντασία μου, μπορώ να σχεδιάσω το επόμενο φόρεμα εμπνευσμένη από το σωματότυπο της κοπέλας που αναλαμβάνω», μας αναφέρει. Όσο αφορά τη δημιουργία ενός νυφικού, η ίδια ακολουθεί μία μεθοδική διαδικασία (4 με 5 πρόβες) καθώς αρχικά προγραμματίζεται το πρώτο ραντεβού, (ιδανικά 5 – 6 μήνες πριν), όπου μέσα από την συζήτηση, η σχεδιάστρια καταγράφει το στυλ τις γυναίκας και τι ακριβώς ζητάει στο νυφικό της. Ακολούθως γίνεται μία έρευνα για τα υφάσματα, όπου παρουσιάζονται σε δεύτερο ραντεβού. Έχοντας επιλέξει τα υφάσματα, ξεκινάει η πρώτη πρόβα σε ένα ειδικό ύφασμα για την σωστή φόρμα του νυφικού. Στην συνέχεια η όλη διαδικασία γίνεται πιο συναρπαστική, καθώς το νυφικό ολοκληρώνεται κάθε φορά που κάθε κομμάτι προστίθεται μέχρι το τελικό σχέδιο. Η διαδικασία ολοκληρώνεται πετυχαίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα!


Εκτός από το νυφικό, αναλαμβάνει και φορέματα για ειδικές περιπτώσεις. Η ίδια λατρεύει να βγάζει προς τα έξω την προσωπικότητα κάθε γυναίκας και η όλη διαδικασία ήταν η κινητήρια δύναμη για να μάθει αρκετά γύρω από τον χώρο, της μόδας αλλά και αργότερα των νυφικών. Στο στούντιο μπορείς να βρεις επίσης ολοκληρωμένες συλλογές της σχεδιάστριας που βγαίνουν τρεις φορές τον χρόνο, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Είναι οι συλλογές που μπορούν να ντύσουν μια γυναίκα ή ένα παιδάκι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάθε συλλογή γίνεται με μπόλικο μεράκι και η ίδια είναι ευγνώμων που ο κόσμος αγάπαει τα κομμάτια που φτιάχνει. «Παθιάζομαι με την δουλειά μου και νιώθω τυχερή που μπορώ να χαρίζω στιγμές ευτυχίας στον πελάτη μου. Είναι τιμή μου να με επιλέγει κάποιος για επιμεληθώ το ντύσιμο του είτε ράβοντας ένα custom made κομμάτι είτε αγοράζοντας κομμάτια από τις συλλογές μου» αναφέρει.


1ης Απριλίου 20, κατ. 7, Παραλίμνι, Τ: 99 808070

Facebook & Instagram: Andripsaltidesign