Αφιέρωμα γάμος: Παραμυθένια ανθοδιακόσμηση

Σε ένα παραμυθένιο γάμο, όπου η όμορφη ατμόσφαιρα και η διακόσμηση πλαισιώσουν τις αναμνήσεις μας συμπληρώνει η μαγεία της ανθοδιακόσμισης! To Blooms and More by Emma αναλαμβάνει για εσάς κάνοντας το γάμο σας μαγικό.

Το Blooms and More by Emma είναι δημιούργημα της εταιρείας Μανώλη Γ. Μανώλη Επιχειρήσεις. και βασίζεται στο απαράμιλλο ταλέντο και τις καινοτόμες ιδέες της Αιμιλίας Πασχάλη. Από τον Οκτώβριο του 2021 εξειδικεύεται στο χώρο της ανθοδιακόσμησης με σκοπό την οργάνωση μοναδικών και καινοτόμων ιδεών για διάφορες εκδηλώσεις. Το πάθος για συνδυασμό χρωμάτων και ο ενθουσιασμός για τη δημιουργία ονειρεμένων γάμων και εκδηλώσεων είναι ο πυρήνας της δημιουργίας του Blooms and More by Emma.

Στην ομάδα του Blooms and More by Emma η διακόσμηση ενός γάμου είναι μια ευχάριστη πρόκληση καθώς παρουσιάζει το χαρακτήρα του ζευγαριού και αυτό ξεκινά από το πρώτο λουλούδι που θα τοποθετηθεί στην ανθοσύνθεση αναμένοντας ευχάριστα το τελικό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές όσο αφορά τα λουλούδια και το στυλ της ανθοδιακόσμηση είναι ποικίλες. Στο Blooms and More by Emma υπάρχει μια τεράστια γκάμα λουλουδιών, όπου το ζευγάρι έχει αμέτρητες επιλογές όσο αφορά το συνδυασμό των λουλουδιών ως προς το ύφος και τα χρώματα των λουλουδιών που τους ταιριάζει. Το σίγουρο είναι πως ανεξάρτητα αν το ζευγάρι επιλέξει ρομαντικό, chic, minimal, πρωτότυπο, έντονο ή απαλό ύφος και στυλ το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Η έμπειρη ομάδα του Blooms and More by Emma ξεπερνά κάθε φορά τις προσδοκίες των πελατών τους, προκαλώντας τους εαυτούς τους με σκοπό τη δημιουργία ιδιαίτερων συνθέσεων. Αναλαμβάνοντας τη διακόσμηση για εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια και εταιρικά πάρτυ, προσφέρει ξεχωριστές ιδέες για τη διακόσμηση του χώρου σας με φρέσκα, αποξηραμένα ή artificial λουλούδια και δώρα για όλες τις ηλικίες εμπνευσμένα από την ομάδα. Μέρος της δημιουργίας του Blooms and More by Emma είναι φυσικά και οι συνθέσεις από μπαλόνια τα οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κατάστημα, καθώς είναι πηγή χαράς και ολοκλήρωσης οποιασδήποτε σημαντική στιγμής.

Αγίας Θέκλας 24, Σωτήρα, Τ: 97 734399

Facebook & Instagram: Blooms and more by Emma