Αφιέρωμα γάμος: Ονειρική γαμήλια δεξίωση

Εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια, το Laxia Palace, κάνει την ημέρα του γάμου κάθε ζευγαριού μοναδική.

Ο χώρος της δεξίωσης, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη προετοιμασία του γάμου μιας και λόγω της μεγάλης ζήτησης χρειάζονται σωστές κινήσεις, έτσι ώστε το ζευγάρι να πετύχει την αίθουσα δεξιώσεων που επιθυμεί την ημέρα που ονειρεύεται για τον γάμο του.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Laxia Palace, η διαδικασία του να κλείσει κανείς τον γάμο του δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο το παν είναι η σωστή οργάνωση τόσο εκ μέρους του επιχειρηματία, όσο και εκ μέρους του ζευγαριού. Από εκεί και πέρα, αφού αποφασιστεί η ημερομηνία του γάμου, τότε υπάρχει μια σειρά από διαδικασίες που θα ακολουθήσει η επιχείρηση με σκοπό να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους, όπως έχουν συμφωνηθεί.
Η επιλογή της αίθουσας δεξιώσεων του γάμου είναι τόσο σημαντική , όσο και το νυφικό της νύφης! Μπορεί για κάποιους να ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο είναι η πραγματικότητα μιας και πρόκειται για τον χώρο όπου το ζευγάρι θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του, θα βγάλει τις περισσότερες φωτογραφίες, θα χορέψει τον πρώτο του χορό και φυσικά θα ζήσει το πιο όμορφο πάρτι της ζωής του.

Από το 1999, το Laxia Palace, φροντίζει να κάνει στο κάθε ζευγάρι αυτή την ημέρα αξέχαστη με άριστο επαγγελματισμό και απόλυτη επιτυχία, πράγμα που αποδεικνύεται άλλωστε και από τη μεγάλη ζήτηση του χώρου, από ζευγάρια της γύρω περιοχής και όχι μόνο.
Το φαγητό μιας δεξίωσης γάμου είναι εξίσου σημαντικό και συνδέεται άμεσα με τον χώρο. Όπως μας αναφέρουν οι υπεύθυνοι, η επιλογή του φαγητού που θα υπάρχει στο μπουφέ, αποφασίζεται σε συνεννόηση του ζευγαριού μαζί με τον επιχειρηματία ώστε να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους που θα τους τιμήσουν στον μέγιστο βαθμό. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που η «επιτυχία» ενός γάμου, κρίνεται ακόμη από το… φαγητό! To Laxia Palace βρίσκεται στον δρόμο Πρωταρά – Παραλιμνίου και χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο πιο κατάλληλος χώρος για το πάρτι ενός γάμου και όχι άδικα. Πρόκειται για μια μεγάλη αίθουσα με ωραία αισθητική, εξαιρετικό service, και ιδανική τοποθεσία, που υπόσχεται να χαρίσει στους νεόνυμφους μια ονειρεμένη δεξίωση. Η διάταξη της αίθουσας μάλιστα, δίνει τη δυνατότητα για μια υπέροχη διακόσμηση, φέρνοντας τον χώρο στα μέτρα και το στιλ σας, που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Όσοι έχετε τύχει να βρεθείτε καλεσμένοι στο Laxia Palace, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει την άψογη οργάνωση και την πάντα καλή εξυπηρέτηση από τα μέλη της επιχείρησης που είναι πάντα πρόθυμοι και στη διάθεση σας με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

Αν από την άλλη, είστε από τα ζευγάρια που βρίσκονται ένα βήμα πριν απ’ τον γάμο και διαβάζετε αυτό το άρθρο, τότε σίγουρα θα έχετε ήδη καταλήξει στην αίθουσα δεξιώσεως του γάμου σας, κι εμείς σας εγγυόμαστε πως θα κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Η ομάδα του Laxia Palace, είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν την δεξίωση των ονείρων σας και υπόσχονται ένα εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, Παραλίμνι, Τ: 99 625099