Αφιέρωμα γάμος: Ξεχωριστές στιγμές της ζωής!

Ονειρεύεστε μια ξεχωριστή δεξίωση που θα μείνει αξέχαστη σε σας και τους καλεσμένους σας; Η αίθουσα δεξιώσεων Starlight έχει δημιουργηθεί ειδικά γι ́ αυτό το σκοπό αφού διαθέτει τόσο την αισθητική και την κομψότητα όσο και την εμπειρία, για να φιλοξενήσει έναν ονειρεμένο γάμο!

Με παράδοση πάνω από 30 χρόνια και αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της εκδήλωσης το Starlight προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον θέλει να έχει στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ζωή του. Αρχικά άνοιξε τις πόρτες του το 1980 ως εστιατόριο αλλά από το 1996 άρχισε να αναλαμβάνει και μερικούς γάμους στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, οι οποίοι στέφθηκαν με επιτυχία. Από το 2000 ανακαινίζεται η αίθουσα στον εσωτερικό χώρο και από τότε εκτός από γάμους έχει αναλάβει αρραβώνες, βαφτίσεις και εκδηλώσεις.
Όλα αυτά τα χρόνια το Starlight προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίσταση και ανάγκη. Έχοντας δύο χώρους δεξιώσεων, έναν καλαίσθητο ζεστό εσωτερικό χώρο και έναν εξωτερικό που κόβει την ανάσα, το Starlight δημιουργεί προϋποθέσεις μιας ιδανικής ατμόσφαιρας. Και οι δύο χώροι, εσωτερικός και εξωτερικός, δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, και καθιερώνουν νέα πρότυπα φιλοξενίας για κάθε οικονομική δυνατότητα!

Η φιλοσοφία τους είναι απλή. Δουλεύουν σκληρά για να σας προσφέρουν όλα εκείνα που προκαλούν τις αισθήσεις σας και αναβαθμίζουν τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας. Με προτάσεις ευέλικτες και πληθώρα επιλογών στο μενού της αρεσκείας σας, τη διακόσμηση και τη διάταξη του χώρου η εκδήλωσή σας θα είναι μοναδική. Η εξαιρετική κουζίνα με την μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές γεύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το φαγητό ανάλογα με το ύφος και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους, πάντα υπό τη καθοδήγηση και τις συμβουλές των καταξιωμένων σεφ, Επιλέγοντας το Starlight Hall το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρείτε ότι αναζητάτε: εκλεκτή ποιότητα, άψογη εξυπηρέτηση, υψηλή αισθητική και προσιτές τιμές.

Λεωφ. Πρωταρά –Κάβο Γκρέκο 439, Παραλίμνι, Τ: 23 831142

Facebook: Starlight Hall