Αφιέρωμα γάμος: Ξεδιπλώνοντας την αληθινή μαγεία του γάμου

Την ημέρα του γάμου σας γίνεστε εσείς πρωταγωνιστές και το Click Art με μεράκι και άρτιο εξοπλισμό είναι έτοιμο να συνθέσει το ομορφότερο άλμπουμ της ζωής σας!

Η φωτογράφηση γάμου αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι των αναμνήσεων σας. Και υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι γάμου που μπορείτε να επιλέξετε. Αναζητώντας λοιπόν, τον ιδανικό φωτογράφο του γάμου σας προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε την αισθητική σας. Ο φωτογράφος γάμου κρίνεται για την ευρηματικότητα, το προσωπικό ύφος, το στήσιμο του φωτισμού, την αναζήτηση πιο προσωπικών κάδρων και φυσικά πάνω απ’ όλα για την εμπειρία και τη “ματιά” του.


Ένας φωτογράφος, ο οποίος διαθέτει όλα τα πιο πάνω είναι ο Γιώργος Αθανασίου και όλη η ομάδα του στο Click Art. Χωρίς αμφισβήτηση το να «δεις» ένα γάμο μέσα από τον φακό του Γιώργου Αθανασίου και της ομάδας του είναι σαν βλέπεις να ξεδιπλώνεται όλη η αληθινή μαγεία του γάμου.
Πιο συγκεκριμένα, θα δεις όμορφες στιγμές που περιγράφουν μία ιστορία αγάπης με κομψότητα και αυθεντικότητα.


Για τον Γιώργο Αθανασίου, η φωτογραφία ανέκαθεν, ήταν ένας τρόπος έκφρασης. Συνεχώς έβλεπε και δημιουργούσε εικόνες στο μυαλό του. Μεγαλώνοντας είχε καταλάβει πως τις ιδιαίτερες στιγμές, αυτές που αξίζουν δεν αρκεί μόνο να τις αποτυπώνεις στο μυαλό σου αλλά και με το φακό σου. Σήμερα, ο Γιώργος Αθανασίου δημιουργεί τέχνη ακόμα και με μια φωτογράφηση γάμου. Όταν φωτογραφίζει επικεντρώνεται στις συμπεριφορές, στις αντιδράσεις, στο συναίσθημα, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το κάθε ζευγάρι μοναδικό. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι συμπαθής σε όσους έχει απέναντι στο φακό του. Γιατί προσπαθεί να τους βγάλει την αλήθεια τους όπως την βλέπει ο ίδιος μέσα του. Γιατί προσπαθεί να νιώσει το άτομο που φωτογραφίζει και να αποτυπώσει σκηνές που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι. Τη μέρα που παρουσία της οικογένειας και των φίλων θα δώσετε όρκους ζωής και πίστης, το Click Art θα βρίσκεται εκεί για να σας θυμίζει με το έργο του για πάντα τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαρίας Συγκλητικής 50, Παραλίμνι, Τ: 23 731188

Facebook & Instagram: Clikart photography