Αφιέρωμα γάμος: Η δεξίωση των ονείρων σας!

Χειμώνα ή καλοκαίρι, η αίθουσα δεξιώσεων Zappeion Palace υπόσχεται να αναλάβει όλες τις προετοιμασίες του γάμου σας βήμα προς βήμα. Στόχος τους είναι να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία σας, να οργανώσουν μια ονειρεμένη δεξίωση, που θα μείνει αξέχαστη σε σας και τους καλεσμένους σας έχοντας ως βασικά συστατικά την άριστη ποιότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλές τους τιμές.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι ιδιοκτήτες του Zappeion Palace έχοντας μια μακρά ιστορία στο χώρο της εστίασης, όταν ακόμα οι γάμοι γίνονταν έξω από το σπίτι της νύφης, αποφάσισαν το 1998 να δημιουργήσουν μια αίθουσα που στην πορεία θα γινόταν το ιδανικό σημείο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση των ονείρων σας.
Σήμερα, την διεύθυνση του Zappeion Palace έχουν αναλάβει ο γιος της οικογένειας, ο Πασχάλης Πασχάλη και η σύζυγος του Χρύσω Παπαπέτρου, όπου με τις καινοτόμες και μοντέρνες ιδέες τους δίνουν μια νέα πνοή στο χώρο.

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος, είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωή σας και να δημιουργήσετε αναμνήσεις του θα θυμάστε για πάντα. Ο χώρος παρέχει τον πιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό σε μια ονειρεμένη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Με μακρόχρονη θητεία πέραν των 20 χρόνων, το Zappeion Palace με το εξειδικευμένο προσωπικό και άριστο επαγγελματισμό σας περιμένουν να απολαύσετε την ποιότητα των υπηρεσιών τους κάνοντας τη μέρα σας αξέχαστη.

Η έμπειρη ομάδα του Zappeion Palace θα σας εκπλήξει με την προθυμία της να αναλάβει ακόμα και την μικρότερη λεπτομέρεια που θα κάνει τη δική σας γαμήλια δεξίωση διαφορετική από κάθε άλλη.


Το όμορφο σκηνικό μέσα στο οποίο θα εκτυλιχθεί η βραδιά σας είναι απόλυτα συμβατό με το ιδανικό που είχατε στο μυαλό σας για το δικό σας ξεχωριστό event. Το Zappeion Palace διαθέτει κλιματιζόμενη αίθουσα 2000 τ.μ. αλλά και μεγάλο και άνετο parking για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Όσον αφορά το μενού ο έμπειρος σεφ και μέρος της διεύθυνσης του Zappeion Palace, Πασχάλης Πασχάλη, με φαντασία και δημιουργικό πνεύμα μέσα σε μια υπερσύγχρονη τελευταίας τεχνολογίας κουζίνα φέρνει στο πιάτο σας προσεγμένες γευστικές επιλογές, προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες της δικής σας βραδιάς και με την ευχέρεια της δικής σας επιλογής στα πλούσια μενού τους. Τα μενού αρχικά περιλαμβάνουν μια γκάμα από σαλάτες και ορεκτικά και κατ’ επέκταση μια πλούσια επιλογή για το κυρίως πιάτο, περιλαμβάνοντας εδέσματα από την παραδοσιακή Κυπριακή κουζίνα αλλά και διεθνής κουζίνες αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους.

Ύπηρεσίες εξοπλισμού και Catering

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως το Zappeion Palace προσφέρει και
υπηρεσίες εξοπλισμού και catering. Η ομάδα του Zappeion Palace
δημιουργεί εντυπωσιακά events με εξαιρετικές γευστικές προτάσεις και σας διαβεβαιώνουμε ότι η άριστες υπηρεσίες τος μεταφέρονται εκτός της αίθουσας δεξιώσεων σε οποιοδήποτε χώρο της δικής σας επιλογής. Επιλέγοντας τους θα έχετε μπουφέδες με επιλογές που διατηρούν την ποιότητα και την εξαιρετική παρουσίασή τους ακόμη και σε εκδηλώσεις των 1500 ατόμων, καθώς και μία μεγάλη γκάμα από εξοπλισμό.

Η έμπειρη ομάδα του Zappeion Palace σας υπόσχεται πως θα βρίσκεται δίπλα σας την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας. Εσείς απλά εμπιστευτείτε τους τα όνειρα σας. Αυτοί θα σας τα πραγματοποιήσουν!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Νικοδήμου Μυλωνά 11, Δερύνεια, T: 99417569 Zappeion Palace Reception hall & catering zappeion.catering