Αφιέρωμα γάμος: Διαχρονικό σύμβολο της ζωή σας!

To κοσμηματοπωλείο Goumenos Jewellery χρονολογείται εδώ και τριάντα έξι χρόνια στο χώρο του κοσμήματος και προσφέρει στους πελάτες του, μοναδικές δημιουργίες, ποιότητα και εξαιρετικές τιμές. Εκεί θα βρείτε κοσμήματα με ξεχωριστή σημασία για μια ολόκληρη ζωή.

Το κοσμηματοπωλείο Goumenos Jewellery έχει ενσωματώσει τις γνώσεις της πολυετούς εμπειρίας του στον τομέα του κοσμήματος και με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια προσφέρει κοσμήματα όχι μόνο άρτιας αισθητικής, αλλά και απαράμιλλης ποιότητας δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών.

Στο μοντέρνο και ανακαινισμένο του χώρο θα βρείτε νέες προτάσεις όσο και κομμάτια διαχρονικής αξίας, κοσμήματα που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο, ενώ όσο αφορά το γάμο, το μελλοντικό ζευγάρι έχει να επιλέξει ανάμεσα από μια πληθώρα υλικών και σχεδίων βέρας και μονόπετρο γάμου, που καθρεφτίζουν την προσωπικότητα του. Στο Goumenos Jewel- lery θα ανακαλύψετε ένα μοναδικό κόσμο κοσμημάτων και παράλληλα τις βέρες του γάμου σας που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.


Η βέρα είναι το κόσμημα που θα σας συνοδεύει σε όλη σας την ζωή, ένα σύμβολο πίστης και αμοιβαίας αγάπης. Στο Goumenos Jewellery σας παρουσιάζουν μία πλούσια συλλογή βερών γάμου σε λευκό και κίτρινο χρυσό στα καράτια που επιθυμεί ο πελάτης. Βασική τους προτεραιότητα είναι η άνετη εφαρμογή της βέρας στην καθημερινότητα και η ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου. Στη συλλογή τους μπορείτε να βρείτε απλές και μοντέρνες βέρες, βέρες γάμου με διαμάντια αλλά και πιο κλασικές δημιουργίες καθώς και μια premium collection από εντυπωσιακές βέρες γάμου.


Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση η οποία υπηρετεί το κόσμημα με τον καλύτερο τρόπο. Το πάθος και η μεγάλη εμπειρία τους έχει περάσει από γενιά σε γενιά κι εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο, δουλεύουν σήμερα. Με κάθε κομμάτι, προσεκτικά επιλεγμένο, είναι στη θέση να σας παρουσιάσουν μια μεγάλη γκάμα από κοσμήματα, βέρες και ρολόγια, ιδανικά για κάθε άντρα και γυναίκα.

Η μεγάλη και εντυπωσιακή γκάμα σχεδίων τους, η σωστή αντιμετώπιση των πελατών τους, η ευελιξία στο να δημιουργούν για το ζευγάρι τις δίκες του επιλογές πάντα με γνώμονα τις καλύτερες τιμές είναι και μερικοί από τους λόγους που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Διαμάντι, χρυσός και ασήμι φιγουράρουν στις βιτρίνες του Goumenos Jewellery και είναι έτοιμα να αλλάξουν την εμφάνισή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αγίου Γεωργίου 8, Παραλίμνι, Τ: 23 822860

Facebook & Instagram: Goumenos Jewellery Watches