Αφιέρωμα γάμος: Δημιουργώντας αναμνήσεις!

Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και δεξιοτεχνία στην κατασκευή νυφικών το στούντιο νυφικών Elena Koutsia Bridal αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Με εμπειρία στο σχεδιασμό και τη κατασκευή του νυφικού εδώ και έξι χρόνια σε Λονδίνο, Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργεί ρομαντικά και ιδιαίτερα νυφικά που τα χαρακτηρίζουν οι χειροποίητες λεπτομέρειες από κεντήματα και δαντέλες. Το στούντιο νυφικών ειδικεύεται επίσης σε μοναδικά χειροποίητα σχέδια κεντημένα σε νυφικά πέπλα που κάνουν προσωπική τη διαδικασία για τη κάθε νύφη, καθώς το σχέδιο είναι επιλογή της νύφης και μπορεί να συμβολίζει κάτι πολύ προσωπικό για το ζευγάρι, όπως για παράδειγμα ένα μήνυμα αγάπης ή άλλα συμβολικά μηνύματα.


Η σχεδιάστρια Έλενα Κούτσια μαζί με την ομάδα της αναλαμβάνει από το πρώτο κιόλας ραντεβού να βρει το κατάλληλο νυφικό για την κάθε νύφη. Η διαδικασία έχει ως εξής: στο πρώτο ραντεβού γίνεται συζήτηση για το νυφικό των ονείρων της νύφης και με βάση το στυλ της γίνεται δοκιμή νυφικών φορεμάτων. Μετέπειτα, μια γκάμα από διάφορα δείγματα υφασμάτων, οδηγεί στο τελικό σχέδιο. Στα επόμενα ραντεβού ακολουθούν οι πρόβες, όπου το νυφικό παίρνει «σάρκα και οστά» και τελειοποιείται μέχρι και το τελευταίο ραντεβού. Χαρακτηριστικό της σχεδιάστριας είναι η λεπτομέρεια και η ακρίβεια καθώς η ίδια αντιμετωπίζει το κάθε νυφικό πολύ ξεχωριστά.


Εκτός, από το νυφικό το στούντιο αναλαμβάνει και τη δημιουργία βραδινών ενδυμάτων για κυρίες όλων των ηλικιών, για περιστάσεις όπως γάμους, βαφτίσεις και πάρτι. Εκτός από τα νυφικά και τα βραδινά κατά παραγγελία ενδύματα η σχεδιάστρια διαθέτει και τη ready–to–wear σειρά ρούχων Elena Koutsia Designs που αποτελείται κυρίως από πολυμορφικά one size κομμάτια και όχι μόνο, σε boho και vintage ύφος. Το στούντιο νυφικών Elena Koutsia Bridal δεν δημιουργεί απλά το νυφικό σας, γίνεται μέρος της πιο ξεχωριστής μέρας της ζωής σας, συμβάλλοντας στο να γίνετε η νύφη που πάντα επιθυμούσατε δημιουργώντας αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα!

Ακροπόλεως 7, 5282, Παραλίμνι – Παπαδά 53, 11526, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 993198, +30 6995375914

Instagram: elenakoutsiabridal

Facebook: Elena Koutsia Designs