Αφιέρωμα γάμος: Γλυκές σοκολατένιες αλχημείες

Η μέρα του γάμου σας είναι η μέρα που θα θυμάστε για πάντα, γι’ αυτό όλα πρέπει να δείχνουν άψογα! Μέρος αυτής της γλυκιάς ανάμνησης του γάμου σας είναι αδιαμφισβήτητα και τα γλυκά εδέσματα που επιβάλλεται να είναι άριστης ποιότητας. Το σοκολατοποιΐο Choco King είναι η καλύτερη και η πιο αξιόπιστη επτιλογή όσο αφορά τις γλυκές αλχημείες του γάμου σας.

Το Choco King δραστηριοποιείτε ενεργά στο χώρο της σοκολατοποιΐας και του γλυκού από το 1989. Κάνοντας την πρωτοποριακή του ιδέα πράξη, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Choco King κύριος Σταύρος Σωτηρίου μετά και την αποφοίτηση του από το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι της Φινλανδίας, και με πρακτική σε διάφορα κατασκευαστήρια σοκολάτας όπως την Callebaut στο Βέλγιο, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο σοκολάτας.
Μυστικό της μακροχρόνιας επιτυχίας του Choco King δεν είναι άλλο από την σοκολάτα. Το κατασκευαστήριο ειδικεύεται εξολοκλήρου στη κατασκευή δικής του σοκολάτας καθώς ο κύριος Σταύρος και η ομάδα του Choco King έχουν την ευχέρεια να επιλέγουν τη προελεύση και τη ποιότητα των κόκκων κακάο αλλά και του κακαοβούτυρου, τα οποία καθορίζουν την ποιότητα των προϊόντων.


Το Choco King είναι σταθερή επιλογή για τα ζευγάρια όλα αυτά τα χρόνια καθώς τα άριστης ποιότητας προϊόντα έχουν μοναδική γεύση και είναι αδύνατο να αντιγραφούν από τον οποιοδήποτε άλλο. Εκτός από το ατομικό έδεσμα «Πραλίνα» το οποίο αποτελεί τη πιο δημοφιλής επιλογή εδώ και δεκαετίες όσο αφορά το γάμο αλλά και άλλες δεξιώσεις, όλες οι επιλογές είναι μοναδικές αφού γίνονται αποκλειστικά από σοκολάτες τις οποίες κατασκευάζονται στο εργαστήριο και δεν διατίθενται για πώληση πουθενά αλλού Παγκύπρια.


Σημειώνεται πως εκτός από τα «κλασσικά» εδέσματα (κεραστικά) τα οποία για χρόνια συνοδεύουν τις διάφορες δεξιώσεις γάμων, αρραβώνων, βαφτίσεων κ.α, η ομάδα του Choco King δημιουργήσει και τα Choc- olate Bonbons, τα οποία αποτελούν την πιο premium συλλογή του κατασκευαστηρίου. Τα chocolate bonbons είναι επενδυμένα στο εξωτερικό με φυσικά χρωματισμένο βούτυρο κακάο και στο εσωτερικό γεμίζονται με γεύσεις και ganaches όπως χαλεπιανό gianduja, αλατισμένη καραμέλα Ιμαλαίων, πραλίνα, passion fruit με λευκή σοκολάτα κτλ. Τα πολυτελέστατα αυτά σοκολατάκια τοποθετούνται σε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά πολυτελείας και μπορούν να τοποθετηθούν σε ειδικές θήκες οι οποίες δημιουργούνται αποκλειστικά για να παντρευτούν με το θέμα της δεξίωσης.

Πέρα από τα άριστης ποιότητας εδέσματα το Choco King έχει δημιουργήσει και δύο παραλλαγές σε Λουκούμι και Μαμούλι, φτιαγμένα με βούτυρο οι οποίοι εισάγονται από την Μέση Ανατολή, με σκοπό να τονιστεί η άψογη γεύση τους ακόμα περισσότερο.

Εκτός από γάμους το Choco King παρέχει και υπηρεσίες για βαφτίσεις, αρραβώνες αλλά και διάφορα εταιρικά δώρα. Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Κύπρου εμπιστεύονται το εργαστήριο σοκολάτας κάθε χρόνο για τα εταιρικά τους δώρα λόγω της άριστης ποιότητας σοκολάτας που διαθέτει το κατασκευαστήριο. Επιπρόσθετα το Choco King είναι ευρέως γνωστό για τις σοκολατένιες του δημιουργίες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Κάθε χρόνο το Choco King δημιουργεί μοναδικές ιδέες, όλες βασισμένες στη σοκολάτα. Πολλά από τα διάσημα προϊόντα του κατασκευαστηρίου είναι τα σοκολατένια αυγά αλλά και τα σοκολατένια δεντράκια.


Το εργαστήριο σοκολάτας Choco King συνεχίζει να είναι η πιο γλυκιά επιλογή του κόσμου στην επαρχία Αμμοχώστου αλλά και σε Παγκύπρια βάση. Οι καινοτόμες γευστικές πανδαισίες θα είναι σίγουρα η πιο ευχάριστη έκπληξη για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοκρατίας 90, Δερύνεια, Τ: 23820840 www.chocokingcy.com

Facebook & Instagram: chocokingcy