Αφιέρωμα βρεφικά-παιδικά: Μεγάλη γκάμα από προϊόντα για τα αγαπημένα μας πλασματάκια

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο στη ζωή από τον ερχομό ενός παιδιού. Είναι μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ευτυχίας που τίποτα δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Όλοι οι γονείς θέλουν να είναι συναισθηματικά έτοιμοι αλλά και να έχουν όλους τους απαραίτητους εξοπλισμούς και αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν από την πρώτη μέρα ζωής του μωρού τους αλλά και έπειτα κατά την ανάπτυξη του. Το New Baby City έρχεται στο Παραλίμνι και αναλαμβάνει αυτό το κομμάτι για εσάς. Συνοδοιπόρος σας, παρέχει όλους τους απαραίτητους πόρους και εφόδια που χρειάζεστε για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού σας, από την βρεφική μέχρι και την παιδική ηλικία.

Το New Baby City είναι μία από τις πιο μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο στον τομέα της βρεφικής ανάπτυξης και παροχής βρεφικών και παιδικών προϊόντων. Με καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, περί τα τέλη Μαΐου θα βρίσκεται και στην επαρχία Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι επεκτείνοντας έτσι τις εξαίρετες υπηρεσίες που παρέχει στο Κυπριακό κοινό. Από το 1997 μέχρι και σήμερα, το κατάστημα με την ανοδική πορεία του, έχει καταφέρει να ταυτιστεί το όνομά του με την αξιοπιστία και την ποιότητα.

Στο κατάστημα θα βρείτε διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα για τα αγαπημένα μας πλασματάκια. Οι εταιρείες που υπάρχουν διαθέσιμες στο κατάστημα είναι παγκοσμίου φήμης και υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας άνεση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια στο παιδί. Προϊόντα που πρωταγωνιστούν στο κατάστημα, είναι σίγουρα αυτά που καλύπτουν τις βασικές και πρωταρχικές ανάγκες του μωρού και είναι τα βοηθήματα για όλους τους γονείς για την σωστή και υγιή ανάπτυξη του μωρού τους. Μερικά από αυτά είναι προϊόντα θηλασμού και σίτισης, καθώς και προϊόντα για το μπάνιο και το βρεφικό δωμάτιο.

Επιπρόσθετα, το κατάστημα διαθέτει τα πάντα όσον αφορά την ασφάλεια του παιδιού αλλά και τη βόλτα του, όπως καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου. Κάτι που σίγουρα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους είναι η πληθώρα παιχνιδιών που υπάρχει στο κατάστημα. Είτε αυτά είναι παιχνίδια που βοηθούν το παιδί να παρατηρήσει τον κόσμο γύρο του, να αναπτύξει όλες του τις αισθήσεις και να κάνει τα πρώτα του βήματα, είτε εκπαιδευτικά παιχνίδια που το βοηθούν να αναπτυχθεί στο περιβάλλον του, οι επιλογές που θα βρείτε είναι εντυπωσιακές και θα σας αφήσουν σίγουρα ικανοποιημένους.

Το New Baby City είναι Παγκύπρια στο προσκήνιο για σχεδόν 25 χρόνια λόγο των προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει αλλά και της άψογης εξυπηρέτησης προς στον πελάτη. Κύριο χαρακτηριστικό της αξιόπιστης ομάδας του καταστήματος είναι η φιλική προσέγγιση που έχει με τους πελάτες αλλά και η κατανόηση των αναγκών τους. Σκοπός άλλωστε της διεύθυνσης και των ανθρώπων του καταστήματος είναι να βρίσκονται σε θέση να παρέχουν το καλύτερο προϊόν στον κάθε πελάτη που εισέρχεται στον χώρο του New Baby City, βασιζόμενοι πάντα στο να πληροί τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του κάθε ενός ξεχωριστά.

Με μια σας βόλτα στο New Baby City θα έρθετε σε επαφή με αυτό τον όμορφο παιδικό κόσμο και θα ανακαλύψετε τις αμέτρητες επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν στο μαγικό ταξίδι της γονεϊκότητας.

Γιωρκή Παπαδοπούλου, 2 Παραλίμνι

Τ: 23827529 -23827530

Facebook: New Baby City

Instagram: newbabycitybabystores

www.newbabycity-online.com