Αφιέρωμα βρεφικά-παιδικά: Ιδανικός προορισμός για το παιδί και τη μαμά

Το κατάστημα Je t’aime είναι το όνειρο του κάθε γονιού! Βρίσκεται σταθερά στις προτιμήσεις των νέων αλλά και έμπειρων γονέων που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στο παιδί τους. Διαθέτοντας τα πάντα από τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός μωρού μέχρι και την εφηβεία του, το κατάστημα είναι σίγουρα ο σταθμός που αναζητείται για να είναι συνοδηγός σας στο σωστό μεγάλωμα του παιδίου σας.

Στο Je t’aime θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων και λειτουργικών προϊόντων βρεφικής ανάπτυξης για την καθημερινότητα του μωρού σας, καθώς επίσης καρότσια και έπιπλαγια το βρεφικό δωμάτιο. (Επιπρόσθετα θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια, παιχνίδια για νεογέννητα, παιχνίδια για γενέθλια, παιχνίδια δραστηριοτήτων, παιχνίδια εξωτερικού χώρου και άλλα πολλά μόνο από τους καλύτερους κατασκευαστές στον χώρο, με γνώμονα πάντα την εξαιρετική ποιότητα και λογικές τιμές. Πάντα με γνώμονα πάντα την εξαίρετη ποιότητα και τις λογικές τιμές.

Με το που εισέρχεστε στο χώρο του καταστήματος θα σας κάνει εντύπωση η καλή διάθεση και η εξυπηρέτηση από τη διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος. Η ομάδα του Je t’aime είναι πάντα δίπλα σας για να λύσει κάθε σας απορία και να σας εξυπηρετήσει την κάθε σας ανάγκη, παρέχοντας σας προϊόντα που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Έμπνευση τους, είναι όλοι οι ευχαριστημένοι γονείς και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών παιδιών.

Με χαρακτηριστικό την αξιοπιστία και την ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια, το κατάστημα φέρει τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα στην τοπική αγορά. Τα παγκόσμιου φήμης προϊόντα Nattou, Little Dutch, Play & Go, Hape, Lassig, Cam, Tommee Tippee, Mima Xari που είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις των γονιών σε διεθνή επίπεδο, υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημα, για να κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητα, εσάς και των παιδιών σας πιο εύκολη.

Όλοι οι γονείς ανεξαιρέτως που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στο το παιδί τους, δεν έχουν να κάνουν παρά μόνο να επισκεφτούν το κατάστημα Je t’aime. Με οδηγό τη φαντασία και τη πρακτικότητα, το Je t’aime προσφέρει νέες και καινοτόμες ιδέες που σίγουρα θα σας καταπλήξουν.

1ης Απριλίου 118, Παραλίμνι,

Τ: 23 743999

Facebook: Je t’aime by mini-lo

Instagram: jetaime_by_minilo

www.jetaime.com.cy