Αθλητική αναβάθμιση των δραστηριοτήτων σας

Μέσα από την απαιτητική καθημερινότητα μας, και τον πιεστικό τρόπο ζωής μας, ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους για διασκέδαση και χαλάρωση.
Ο πολυχώρος Wembley Park στο Ξυλοφάγου, ένας πρωτοποριακός χώρος, πολύ διαφορετικός από οτιδήποτε έχουμε δει στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου, είναι το κατάλληλο μέρος για να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες και μικρών και μεγάλων, χαρίζοντας στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Τον Οκτώβριο του 2022, το Wembley Park έχει αλλάξει εντελώς από την αρχική του μορφή, καθώς από γήπεδο futsal, o χώρος μεταμορφώθηκε και εμπλουτίστηκε με υπερσύγχρονες δομές, γήπεδα και διαθέτει στον πλήρης ανακαινισμένο χώρο του το καφεστιατόριο Wembley Sports Cafe, bou- tique αθλητικών ειδών και παιδότοπο.

Στον πολυχώρο Wembley Park, άτομα όλων των ηλικιών μπορούν να αθληθούν, επιλέγοντας το άθλημα που τους εκφράζει. Στο χώρο διατίθεται το γήπεδο futsal, αλλά επίσης όλοι οι λάτρεις του Padel μπορούν να δοκιμάσουν τα δύο νέα γήπεδα Padel. Το Wembley Park είναι το μόνο μέρος στην επαρχία Αμμοχώστου που διαθέτει γήπεδα Padel στις υποδομές του, έπειτα από τη συνεργασία με το MyWelPad Padel Centers για την κατασκευή και την διαχείριση των πρώτων Babolat Padel γηπέδων. Επιπρόσθετα, στα πλάνα της διεύθυνσης υπάρχει η δημιουργία ενός γηπέδου Lawn Bowls, που θα εμπλουτίσει της υπηρεσίες του πολυχώρου. Στόχος του Wembley Park είναι η αναβάθμιση των αθλητικών δραστηριοτήτων που καθιστούν το χώρο πολυθεματικό, ικανοποιώντας όλους τους αθλούμενους ανεξαρτήτου του αθλήματος που θα επιλέξουν.

Στο χώρο του Wembley Park στεγάζονται και η ακαδημίες ποδοσφαίρου Kids Soccer Εθνικός Άχνας με ηλικίες από 3 μέχρι 19. Το αθλητικό κέντρο είναι το κατάλληλο μέρος για τις αθλοπαίδιες, έχοντας ειδικό χώρο αποδυτηρίων, το δωμάτιο του διαιτητή και το δωμάτιο των πρώτων βοηθειών, με βάση τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) και είναι πλήρως προσβάσιμο μέρος για ΑμεΑ.

Το Wembley Sports Cafe είναι αναμφίβολα η καρδιά του αθλητικού κέντρου. Σε μια άκρως φιλόξενη ατμόσφαιρα, μπορείτε να απολαύσετε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις, πάντα με καλή παρέα και νόστιμα σνακ και ποτά. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Sports Cafe με τα παιδιά σας και να δημιουργήσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, αφού προσφέρεται σκιαζόμενος παιχνιδότοπος που εγγυάται ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. Το πλούσιο μενού του καφεστιατορίου είναι διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής Foody, αλλά και μέσω delivery για τις περιοχές Ξυλοφάγου, Αυγόρου, Ορμήδεια, Λιοπέτρι και Αγία Θέκλα, για να απολαύσετε και στο σπίτι όλες τις γευστικές επιλογές. Για όσους θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, η bou- tique του αθλητικού κέντρου θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γκάμα σε είδη αθλητικού ρουχισμού, υπόδησης πάντα με γνώμονα το ύφος και τις αθλητικές δραστηριότητες του Wembley Park, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, Padel kai Lawn Bowls.

Το αθλητικό κέντρο γίνεται το αγαπημένο μέρος όλων των παιδιών αυτό το καλοκαίρι. Για πρώτη χρονιά λειτουργεί το Kids Club στο Wembley Park και ανοίγει τις πόρτες του για όλα τα παιδιά από 5 μέχρι 12 ετών, από τις 26 Ιουνίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση, διασκέδαση και μάθηση με δραστηριότητες όπως ζωγραφική, χειροτεχνίες, χορό, Zum- ba για παιδιά, γυμναστική, ποδόσφαιρο
και άλλα αθλήματα, παιχνίδια Survivor, εκπαιδευτικά παιχνίδια, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, επιτραπέζια παιχνίδια και αφήγηση παραμυθιών. Παράλληλα θα βρείτε και τον καινούριο παιχνιδότοπο για περισσότερη διασκέδασή των μικρών μας φίλων.

Το Wembley Park είναι το ιδανικό μέρος για μικρούς και μεγάλους, και εγγυάται ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης και άθλησης για όλους.

Οδός Μπουμπουλίνας, Ξυλοφάγου

Τ: 99343090

Facebook: Wembley Park Athletic Center

Instagram: wembleyparkathleticcenter

www.wembleyparkcyprus.com