Άνεση σε κάθε πάτημα!

Όλοι οι γονείς ψάχνουν την άνεση και την πρακτικότητα όσο αφορά τα παιδικά υποδήματα, αλλά επίσης δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την ποιότητα και την καλαισθησία. Με κατεύθυνση τη λεωφόρο Ελευθερίας στη Δερύνεια θα βρείτε το κατάστημα Little Feet, που διαθέτει τα πάντα όσο αφορά το παιδικό παπούτσι.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Δήμητρα Ανδρέου, μετά τη γέννηση του παιδιού της, παρατήρησε ότι η αγορά ήταν ελλιπής στον τομέα του παιδικού υποδήματος, καθώς δεν έβρισκε κάτι ποιοτικό που να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού της. Έτσι αποφάσισε να κάνει το βήμα και να ανοίξει το κατάστημα Little Feet τον Δεκέμβριο του 2018 και έκτοτε παρέχει άψογης ποιότητας παπούτσια για τα παιδιά μας.

Η εκλεκτή σειρά από παπούτσια περιλαμβάνει την βραζιλιάνικη εταιρεία Klin, η οποία φημίζεται για τα ανατομικά και βολικά παπούτσια της, καθώς και τις ελληνικές εταιρείες Arties και Primi Passi. Η σειρά Arties διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ανατομικά, δερμάτινα παπούτσια, η οποία φημίζεται για τα χειροποίητα παπούτσια της από το 1964. Στο κατάστημα Little Feet διατίθενται αποκλειστικά, τα παπούτσια αυτά και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού στην ευρύτερη επαρχία Αμμοχώστου.

Αυτό που χαρακτηρίζει το κατάστημα και το κάνει να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη. Τίποτα δεν είναι απρόσωπο και αυτό είναι κάτι που το νιώθεις αμέσως από την πρώτη στιγμή. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα δίπλα στον κάθε πελάτη εξυπηρετώντας την κάθε του ανάγκη στο παιδικό υπόδημα.
Στο κατάστημα θα βρείτε παπούτσια σε όλα τα size από τα πρώτα βήματα μέχρι και το νούμερο 40, ενώ επίσης κοντά τους θα βρείτε και τις παντόφλες Ipanema σε γυναικείο και αντρικό.

Ελευθερίας 11, Δερύνεια, Τ: 99 877457

Facebook: Littlefeetcy

Instagram: Littlefeetcy