Άμεση εξυπηρέτηση

Το συνεργείο A. Tikkis Auto Service, αφορά ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα, οι βασικές αρχές της εταιρείας, είναι η εξειδίκευση στην επισκευή των οχημάτων, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών τους και η εμπιστοσύνη που θέλουν να κερδίζουν σε κάθε επαφή μαζί τους.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Η εταιρεία συστάθηκε το 2000, με την επωνυμία A.TIKKIS AUTO SERVICE, από τον ιδιοκτήτη της, Ανδρέα Τίκκη από το Παραλίμνι. Πριν από την ίδρυση της, λειτουργούσε από το 1996 το συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκίνητων, με ιδιοκτησία επίσης του Ανδρέα Τίκκη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της επιδιόρθωσης, συντήρησης, επισκευής οχημάτων όλων των τύπων, καθώς επίσης και με την ευθυγράμμιση τιμονιού, επιδιόρθωση και αντικατάσταση ελαστικών, επιθεώρηση οχημάτων Μ.Ο.Τ και ότιδηποτε άλλο αφορά στη μηχανική αυτοκινήτων. Η εταιρεία, έχει άμεση συνεργασία με την εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων Char. Pilakoutas, έτσι το συνεργείο A.TIKKIS AUTO SERVICE, είναι ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της στην Κύπρο για τα μοντέλα της, Mitsubishi, Renault και Dacia. Άξιο αναφοράς, το συνεργείο A.TIKKIS AUTO SERVICE, αναλαμβάνει τις επιδιορθώσεις οποιουδήποτε οχήματος και άλλης εταιρείας.

Στα πλαίσια των εργασιών της, η εταιρεία φροντίζει να διατηρεί αρχείο συντήρησης και αντιμετώπισης προβλημάτων για κάθε όχημα που εισέρχεται στο γκαράζ, το οποίο επιδιορθώνεται από τους κατάλληλα εκπαιδευμένους μηχανικούς της, για έγκυρη και σωστή ενημέρωση των πελατών της, αλλά και για την μηχανική πρόληψη και φροντίδα των οχημάτων. Το προσωπικό της εταιρείας, είναι άρτια εκπαιδευμένο και τυγχάνει συστηματικής και τακτικής τεχνικής επιμόρφωσης και ενημέρωσης στα θέματα της μηχανικής αυτοκινήτων, ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες, να είναι οι κατάλληλες και να συμβαδίζουν με τη σύγχρονη τεχνολογική ανάπτυξη. Επιπρόσθετα, το προσωπικό είναι σταθερό, όπου υπάρχουν υπάλληλοι, οι οποίοι εργοδοτούνται από τη συγκεκριμένη εταιρεία, για περισσότερα από 20 χρόνια. Η σταθερότητα αυτή του προσωπικού, δημιουργεί ευχάριστές συνθήκες εργασίας, γεγονός το οποίο καθιστά τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αξιόπιστες, εφόσον διαθέτουν εμπειρία, αξιοπιστία και σεβασμός στον πελάτη. Η ανταπόκριση του προσωπικού, προς στην εξυπηρέτηση των πελατών τους, είναι άμεση και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να παραλάβουν το όχημα του πελάτη τους και να το παραδώσουν το συντομότερο δυνατο.

Στο συνεργείο A.TIKKIS AUTO SERVICE, έχουν πάντα κατά νου, την ασφάλεια του πελάτη, γι’ αυτό φροντίζουν την συνεχής ενημέρωση για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζει το όχημα τους ή για το χρόνο που πρέπει να πραγματοποιηθεί η συντήρησή του. Παράλληλα νοιάζονται και για το κόστος της κάθε επιδιόρθωσης ή συντήρησης, έτσι φροντίζουν να είναι χαμηλό, χωρίς φυσικά αυτό, να μειώνει τις υψηλές προδιαγραφές των προσφερόμενων υπηρεσιών τους. Ακολουθώντας πάντοτε, τις οδηγίες του κατασκευαστή στη συντήρηση, αλλά και στην επιδιόρθωση των οχημάτων που αναλαμβάνουν. 

Ιπποκράτους 33Γ, Παραλίμνι, Τ: 23 827661

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news