Ο Travis Pastrana στη Φλόριντα με ένα Subaru 862 ίππων! (video)

Συναγωνίζεται με μαχητικά αεροσκάφη, φορτηγά τέρατα, άλματα πάνω από ελικόπτερα και γέφυρες, κοντράρεται με ένα Chevy El Camino 3000 ίππων και πολλά άλλα.

To Hoonigan επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο του Ken Block’s το «Gymkhana», μία viral σειρά από βίντεο που παρουσιάζει αυτοκίνητα με τις ποιο σύγχρονες αγωνιστικές ρυθμίσεις και μετατροπές να μετατρέπουν τον κόσμο σε παιδική χαρά. Μετά από το βίντεο του Ken Block να οδηγεί ένα Audi S1 HOONITRON στο Λας Βέγκας, η ομάδα κατευθύνεται τώρα στο Fort Lauderdale της Φλόριντα με το προσαρμοσμένο Subaru GL Wagon των 862 ίππων.

Με τον Αμερικανό οδηγό, κασκαντέρ και κάτοχο του χρυσού μεταλλίου των X Games Travis Pastrana στο τιμόνι, το βίντεο του Gymkhana 2022 μπορεί να είναι το πιο τρελό μέχρι τώρα καθώς το Subaru των 862 ίππων περιτριγυρίζει την πόλη συναντώντας μαχητικά αεροσκάφη, φορτηγά Big Foot, το Chevy El Camino 3000 ίππων του Youtuber Cleetus McFarland, και πολλά άλλα στην πορεία.

Δείτε το 10 λεπτών βίντεο παρακάτω, στο οποίο ο Pastrana κάνει το ασύλληπτο, να προσπαθεί να να πηδήξει από τη γέφυρα περνώντας πάνω από ένα ελικόπτερο.