URBAN.CULTURE.MAGAZINE

Και μετά το σχολείο… τι;

Και μετά το σχολείο… τι;

Οι σύµβουλοι σπουδών του EVERYDAY COUNSELING εγκαινιάζουν το νέο γραφείο τους στη ∆ερύνεια µε σκοπό να παρεχουν συµβουλές, αλλά και να οργανώσουν τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο µελλοντικός φοιτητής, προκειµένου να γίνει δεκτός σε κάποιa Κυπριακά, Ελληνικά ή ξένα εκπαιδευτικά ιδρύµατα.

Πόσα χρόνια ζωής µετρά η υπηρεσία EVERYDAY COUNSELING;
Οι σύµβουλοι σπουδών του EVERYDAY COUNSELING έχουν 16 χρόνια εµπειρίας στον χώρο της δευτεροβάθµιας και τριτοβάθµιας εκπαίδευσης. Αυτό που µας κάνει να ξεχωρίζουµε είναι το γεγονός ότι οι σύµβουλοί µας είναι πανεπιστηµιακοί, άρα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις απαιτήσεις σχολών και πανεπιστηµίων, όσον αφορά τα κριτήρια εισδοχής. Το κεντρικό γραφείο µας στεγάζεται εδώ και τρία χρόνια στη γωνία Λόρδου Βύρωνος και Γλάδστωνος στη Λάρνακα, απέναντι από το Costa Coffee. Με περηφάνια ανακοινώνουµε την έναρξη εργασιών και στο νέο µας γραφείο στην επαρχία Αµµοχώστου από τον Ιούλιο του 2015. Το νέο µας γραφείο βρίσκεται στη ∆ερύνεια, απέναντι από το οίκηµα της Αναγέννησης.

Σε ποια θέµατα µπορούν να βοηθήσουν οι έµπειροι λειτουργοί του γραφείου σας;
Οι σύµβουλοι του EVERYDAY COUNSELING µπορούν να βοηθήσουν σε οτιδήποτε αφορά ακαδηµαϊκό και επαγγελµατικό προσανατολισµό. Οι υπηρεσίες µας συµπεριλαµβάνουν: βοήθεια στην επιλογή µαθηµάτων και κλάδων για µαθητές Λυκείου, καθώς και βοήθεια στη συµπλήρωση µηχανογραφικού, για Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης, αναλαµβάνουµε τις αιτήσεις για πανεπιστήµια Κύπρου και εξωτερικού, αιτήσεις UCAS και εξασφάλιση υποτροφιών σε πανεπιστήµια της Κύπρου και του εξωτερικού. Επίσης, αναλαµβάνουµε την εύρεση διαµονής σε φοιτητική εστία ή διαµέρισµα και την αίτηση για το φοιτητικό δάνειο (Student Loan). Βοηθούµε επίσης στην εξεύρεση εργασίας µε την προετοιµασία βιογραφικών σηµειωµάτων.

Μπορείτε να προσανατολίσετε επαγγελµατικά τους µαθητές των σχολείων προκειµένου να κάνουν τις σωστές επιλογές µαθηµάτων;
Βεβαίως! Ένας από τους κύριους στόχους του γραφείου µας είναι να βοηθήσουµε τους µαθητές Λυκείου στη σωστή επιλογή µαθηµάτων. Το θεωρούµε καθήκον µας να καθοδηγήσουµε τους νέους µας, πάντα µε σεβασµό στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε µαθητή. Σε αυτό το σηµείο θα ήθελα να προσθέσω ότι στο EVERYDAY COUNSELING αντιλαµβανόµαστε την οικονοµική δυσχέρεια που βαραίνει πολλούς από τους συνανθρώπους µας. Γι’ αυτό το λόγο, µέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του γραφείου µας και σε συνεργασία µε το περιοδικό “Vantage” ανακοινώνουµε ότι το τεστ επαγγελµατικών ενδιαφερόντων θα προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ∆ΩΡΕΑΝ για τους πελάτες µας. Η προσφορά αυτή είναι αξίας 80 ευρώ και µπορούν οι ενδιαφερόµενοι να κάνουν το τεστ στο γραφείο µας, όπως έχω προαναφέρει, ΕΝΤΕΛΩΣ ∆ΩΡΕΑΝ.

Όσον αφορά τις σπουδές, γιατί πρέπει κανείς να εµπιστευθεί το γραφείο σας;
Υπάρχουν πέντε κύριοι λόγοι για να εµπιστευτεί κάποιος το EVERYDAY COUNSELING.
Το EVERYDAY COUNSELING είναι το ΜΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ιδιωτικό γραφείο µε σύµβουλους σπουδών στην Κύπρο. Αυτό σηµαίνει ότι το γραφείο µας ∆ΕΝ συνεργάζεται µε πανεπιστήµια του εξωτερικού µε σκοπό τον χρηµατισµό, όταν αποστέλλονται φοιτητές (commission). Εµείς πιστεύουµε ότι η επιλογή πανεπιστηµίου πρέπει να βασίζεται σε αντικειµενικά κριτήρια που θα εγγυηθούν την επαγγελµατική επιτυχία του φοιτητή µετά από τις σπουδές του.

ΟΛΟΙ οι µαθητές που εµπιστεύτηκαν το EVERYDAY COUNSELING εξασφάλισαν εισδοχή σε παγκοσµίου φήµης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ πανεπιστήµια. Το ποσοστό 100% επιτυχίας µιλάει από µόνο του.

Οι σύµβουλοι σπουδών είναι πανεπιστηµιακοί και γνωρίζουν πολύ καλά την κυπριακή και ξένη πραγµατικότητα. Το γραφείο µας αναλαµβάνει τις αιτήσεις για πανεπιστήµια σε ΟΛΟ τον κόσµο συµπεριλαµβανοµένου χώρες όπως: Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Ιρλανδία, Αµερική, Γερµανία, Ισπανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ιταλία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουµανία, Ρωσία, Λιθουανία, Εσθονία, Καναδά και φυσικά Ελλάδα και Κύπρο.

Οι σύµβουλοι του γραφείου µας είναι άρτια εκπαιδευµένοι, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν µε αιτήσεις για οικονοµική βοήθεια από διάφορα αρµόδια σώµατα. Κάθε χρόνο έχουµε φοιτητές που σπουδάζουν ΕΝΤΕΛΩΣ ∆ΩΡΕΑΝ µε διάφορες χορηγίες.

Τι συµβουλή θα δίνατε στους µελλοντικούς σπουδαστές;
Ο ακαδηµαϊκός και επαγγελµατικός σχεδιασµός πρέπει να ξεκινήσει σε νεαρή ηλικία. Οι µαθητές Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το EVERYDAY COUNSELING και να συζητήσουν µε τους έµπειρους συµβούλους µας για τους προβληµατισµούς τους και τα σχέδια τους για το µέλλον. Κλείνοντας θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στους γονείς των παιδιών που στις πλείστες περιπτώσεις καλούνται να κάνουν την οικονοµική υπέρβαση, για να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Η σωστή ενηµέρωση για τις ακαδηµαϊκές και επαγγελµατικές σπουδές των µαθητών είναι κρίσιµη. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση στην αγορά, που δυστυχώς οδηγεί πολλά παιδιά στις λανθασµένες επιλογές. Στο EVERYDAY COUNSELING έχουµε ως στόχο µας τη διαφάνεια και τη σωστή πληροφόρηση που θα επιφέρει τη µελλοντική επιτυχία του παιδιού σας.

Για πληροφορίες ή ραντεβού καλέστε το 24400027