URBAN.CULTURE.MAGAZINE

Ελβετικό ταλέντο

Ελβετικό ταλέντο

H Denise Χαραλάµπους είναι στην ηλικία των 20, κατάγεται από το Παραλίµνι και έχει ρίζες από την Ελβετία. Το τελευταίο εξάµηνο την βλέπουµε να συµµετέχει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά, συγκεκριµένα ενσαρκώνει την Σαµ στη σειρά “Ρούα Ματ”.

Τον τελευταίο καιρό σε βλέπουµε στην τηλεόραση και συγκεκριµένα στο “Ρούα Ματ”. Κάτω από ποιες συνθήκες ξεκίνησε αυτή η συνεργασία; Ήταν κάτι που επιθυµούσες από καιρό;
Σο “Ρούα Ματ” ξεκίνησα σαν κοµπάρσος, όταν έψαχναν µια κοπέλα για να ενσαρκώσει το συγκεκριµένο ρόλο και κάπως έτσι µε πήραν τηλέφωνο και µε κάλεσαν να πάω να παίξω σε δύο σκηνές. Στην αρχή ήµουνα επιφυλακτική, διότι δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόµοιο, αλλά αφού ήταν ένας µικρός ρόλος αποφάσισα λάβω µέρος στη σειρά. Τελικά όµως, η κ. Βάνα ∆ηµητρίου, η σεναριογράφος, ενώ αρχικά δεν είχε σχέδια να επεκτείνει τόσο τον ρόλο µου, τα πλάνα της άλλαξαν και έτσι ως αποτέλεσµα η συµµετοχή µου στη σειρά να συνεχίστηκε για περισσότερο από 6 µήνες. Σε αυτό το σηµείο δε θα µπορούσα να παραλείψω τη σηµαντική στήριξη που έτυχα από τους εξαιρετικούς µου συνεργάτες. Η στήριξή τους ήταν πολύτιµη, γιατί µε βοήθησε να προσαρµοστώ ευκολότερα στις ανάγκες της δουλειάς.

Εκτός από τη συµµετοχή σου στο “Ρούα Ματ”, ασχόλείσαι και µε κάτι άλλο;
Ταυτόχρονα σπουδάζω και αισθητική. Είναι αρκετά πιεστικό το πρόγραµµα µου, γιατί στο “Ρούα Μάτ” έχουµε ατελείωτες ώρες γυρίσµατα. Κάνω τα αδύνατα δυνατά, έτσι ώστε να τα συνδυάζω και τα δυο.

Με το τέλος του Ρούα Ματ, τι είναι αυτό που θα κρατούσες µέσα από αυτό το ταξίδι;
Η εµπειρία µου στο “Ρούα Ματ” µε βοήθησε να καταλάβω περισσότερα πράγµατα για τη ζωή και µε ωρίµασε. Με δίδαξε πως όταν είσαι αληθινός άνθρωπος, τότε κερδίζεις και τον σεβασµό από τους ανθρώπους γύρω σου. Με έκανε να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό µου, γιατί δοκιµάστηκα σε κάτι καινούργιο, που είχε δύσκολες αλλά και πανέµορφες στιγµές. Μπορεί αρκετοί να πιστεύουν πως παίρνοντας µέρος σ’ αυτή τη σειρά, αυτό θα µε έκανε να ψωνιστώ. Αλλά αντιθέτως, έχω απλά προσθέσει ακόµη µερικές καινούριες εµπειρίες και γνώσεις, που έχω αποκοµίσει από όλο αυτό το ταξίδι. Επίσης, δε θα µπορούσα ποτέ να ξεχάσω πόσο όµορφα περνούσαµε στα γυρίσµατα τόσο µε το συνεργείο όσο και µε τους ηθοποιούς.

Θέλεις να καθιερωθείς στον χώρο της τηλεόρασης; Αν ναι, τι πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου χαρτί που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις µία θέση στον χώρο;
Αναγνωρίζω το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καθιερωθείς στον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο είµαι ανοιχτή σε προκλήσεις και προσκλήσεις. Πριν την εµπλοκή µου µε τον χώρο, δεν αντιλαµβανόµουνα το επίπεδο δυσκολίας του, πλέον έχω αντιληφθεί ότι οι ατέλειωτες ώρες εργασίας, η υποκριτική και η τηλεόραση καθιστά σκληρή την ενασχόληση µε τον συγκεκριµένο τοµέα. Όσον αφορά το δυνατό µου χαρτί από ότι µου λένε και οι άλλοι φυσικά, είναι ότι προσαρµόζοµαι εύκολα στις νέες συνθήκες και καταστάσεις. Ότι πάντα είµαι σοβαρή και τυπικήστη δουλειά µου και συνεργάζοµαι χωρίς δυσκολία µε τους άλλους. Επίσης θεωρώ πως µπορώ να αντεπεξέλθω σε όποια δυσκολία βρεθεί στο δρόµο µου.

Τι να περιµένουµε από την Denise στο άµεσο µέλλον; Ετοιµάζεις κάτι καινούριο;
∆εν ετοιµάζω κάτι καινούριο, θα συνεχίσω στο “Ρούα Μάτ” για δεύτερη σεζόν και φυσικά είµαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση. Επίσης έχω κάποιους στόχους για το µέλλον, τους οποίους θέλω να πετύχω, αλλά το σηµαντικότερο για εµένα είναι να είµαι ευτυχισµένη.

Με τι σου αρέσει να ασχολείσαι στον ελεύθερό σου χρόνο;
∆εν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, γι’αυτό όταν έχω, φροντίζω να είµαι µε τον άνθρωπο που αγαπώ και µε την οικογένειά µου.