URBAN.CULTURE.MAGAZINE

Ξύπνα καημένε μου βρακά…

Ξύπνα καημένε μου βρακά…

Στα ‘λεγα αναγνώστη µου εδώ και ένα χρόνο, από την αρχή της γνωριµίας µας, ότι οι Γερµανοί… ξεβάφονται σιγά σιγά.

∆εν είχα σκοπό να ανακατευτώ σε θέµατα πολιτικής και να σου χαλάσω το κέφι. Εξάλλου το Vantage είναι πλασµένο και ηθικά φτιαγµένο για να σου αυξάνει την καλή διάθεση. Όµως, οποιοδήποτε άλλο θέµα να έγραφα “βροµιάρες” µέρες θα ταίριαζε στη φράση “εδώ ο κόσµος χάνεται και το…. παιδί χτενίζεται.”

∆ε θέλω να σε στενοχωρήσω αναγνώστη µου. Να σε ενηµερώσω θέλω µε ένα πιο καυστικό τόνο προσθέτοντας λίγες πινελιές από τα αγαπηµένα µου λογοπαίγνια. Γιατί µόνο αν προβληµατιστούµε και ανοίξουµε τα στραβά µας θα µπορέσει να προχωρήσει µπροστά η πατρίδα µας.

Τι’ ναι η πατρίδα µου; Μην είν’ τα Rolex; Μην είν’ τα Fendi;  Τα Cayenne;

Από τον Μακρυγιάννη…στο Χατζηγιάννη.

Τη νύχτα των εκλογών ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε το τραγούδι «Χέρια Ψηλά» προφητεύοντας τη µεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών σε αυτό το νησί, αφού οι επόµενες µέρες έµελλε να είναι από τις χειρότερες στην ιστορία µας. Φτάσαµε στο συµπέρασµα ότι η τύχη του λαού απαρτίζεται εδώ και χρόνια από φουρνιές αποτυχηµένων δικηγόρων µε µοναδική εµπειρία και εργασία στη ζωή τους το κόµµα(ν) τους, ενώ καλούνται να κλείνουν καθηµερινά οικονοµικές συµφωνίες εκατοµµυρίων για το µέλλον µας. Ο κόσµος ξεσπά σε απεργίες και διαδηλώσεις αλλά κανείς δεν είναι δυνατός για να τα βάλει µε τα θηρία τα οποία τώρα τελευταία µας το παίζουν σαν κάτι κουρασµένα παλικάρια. Είδατε εσείς κανένα πολιτικό να έχει σακούλες κάτω από τα µάτια από την κούραση και το άγχος; Παρά µόνο σακούλες µε τα κλεµµένα. Σε τέτοιες εποχές αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης, πιθανόν να εξοριζόταν από τη χώρα για ασέβεια κατά του κράτους!

Αφαλάτωση δακρύων.

Με Βάση τα όσα λεν οι Ευρωπαίοι «εταίροι µας», η συµφωνία για το κούρεµα (του οποίου η λέξη είναι κοµπλιµέντο, η σωστή λέξη θα πρέπει να είναι σφάγιασµα ή εθνική λοβοτοµή) είχε συµφωνηθεί από τον προηγούµενο «Πατέρα του Έθνους» που µαζί µε την εκάστοτε κυβέρνηση του ήξεραν για την καταστροφή της Κύπρου αλλά κράτησαν σιγή ιχθύος από τη «βουλή των αντιπροσκόπων» για να µην εκτεθούνε περισσότερο, αφήνοντας τον Καπετάν-Φώτη να πάει ξέγνοιαστος και αδιάβαστος στο Ευρω-Νταχάου και να γκρεµοτσακιστεί. Οι Γερµανοί άρπαξαν την ευκαιρία και µε µποµπάρδες τρικάταρτες µας επιτέθηκαν αποτελειώνοντας το κράτος µας οικονοµικά. Για µία εβδοµάδα γίνονταν µαζικές επιδροµές των Γερµανών ρίχνοντας λάσπη στα µούτρα των Κυπρίων θυµίζοντας επιδροµή των πολεµικών αεροπλάνων Λουφτβάφε στο Β’ Παγκόσµιο Πόλεµο. Ανήµποροι να σταθούµε στα πόδια µας φωνάξαµε «Mercy» στους Ρώσους ολιγάρχες ώστε να µας βοηθήσουν να καθαρίσουµε τους στάβλους του Αυγεία, τους οποίους εµείς γεµίσαµε εδώ και χρόνια µε «ονειρώξεων λεκέδες». Οι Ρώσοι µας απάντησαν «Niet» και έτσι εµείς χάσαµε το παιχνίδι. Τώρα πώς γίνεται ένα κράτος που κατείχε ένα παντοδύναµο νόµισµα όπως η Λίρα, τους Ρώσους επενδυτές να αυξάνονται χρόνο µε το χρόνο, τα τεράστια φυσικά αποθέµατα αερίου και ένα καλό τουριστικό αναπνευστήρα, να φτάσει να ικετεύει τις ξένες χώρες για δανειοδότηση πέντε δισεκατοµµυρίων, µόνο ένας Χριστόφιας µπορεί να µου το εξηγήσει.

Ναζί κανείς ή να µη ζει;

Μα είναι εποχές τώρα αυτές που ζούµε; Το κάθε κράτος να παλεύει µε τους Γερµανούς για τη σωτηρία του λες και η λέξη “σωτηρία” έχει πάρει άλλες κατευθύνσεις. Πώς φτάσαµε στο σηµείο να θεωρούµαστε δίποδες επιταγές, οι τράπεζες καζίνα µε πελάτες παίχτες και η λέξη εργασία να θεωρείται χόµπι πλουσίων, φροντίζοντας να φλοµώσει η τίγκα στο ρουσφέτι κρατική µηχανή ενώ θα πρέπει να αντέξουµε στα µέτρα λιτότητας των εταίρων µας και να πληρώσουµε για αυτή τη ζηµιά από τις καταθέσεις µας. Και όλα αυτά για πέντε – δέκα δισεκατοµµύρια? Σιγά τ’ αυγά του φιδιού τα γκαστρωµένα! Η Γερµανία εδώ και χρόνια κρύβει χρέος 5.28 τρισεκατοµµύρια το οποίο έχει συσσωρευτεί λόγω του ελλείµµατος στο σύστηµα κοινωνικής ασφάλισης και στα συνταξιοδοτικά ταµεία και είναι η νούµερο ένα χώρα σε ξέπλυµα βρόµικου χρήµατος στο Παναµά και στο Τρινιντάντ, ενώ την ίδια ώρα επιβάλλει προγράµµατα εξοντωτικής λιτότητας στις χώρες τις Ευρωπεριφέρειας.

Η Ευρώπη αναγνώστη µου είναι µία Ένωση που διαπραγµατεύονται διάφοροι λαοί και στο τέλος αποφασίζουν µόνο οι Γερµανοί! Αυτό είναι το Ευρωπαϊκό τσίρκο που οραµατίστηκαν χρόνια ο Γκέµπελς, ο Γκέρινγκ, ο Χίτλερ για µία ενωµένη Ευρώπη υποταγµένη στην «Άρια Φυλή» την ανώτερη φυλή των Βαυαρών! Όλα αυτά ζωντανεύουν ξανά παίρνοντας τη θέση τους οι προκάτοχοι τους µε προτεστάντη το οικονοµικό «πουλέν» της Γερµανίας τον ψυχάκια Βολφγκανγκ Σόιµπλέ που µε µία του δήλωση αναγκάζει τους δείκτες των ασιατικών χρηµατιστήριων να χορεύουν σάµπα, Ακολούθως µετά είναι το λουγκροπαλίκαρο µε το τριών ηµερών µπαγιάτικο βλέµα ο Χέρµαν Βαν Ροµπάϊ, πιο κάτω η κατακαηµένη εσωτερικά και εξωτερικά από τα solarium Κριστίν Λανγκάρντ και τέλος φυσικά η νεράιδα της Καγκελαρίας µε το χαµόγελο της Ποκαχόντα, η Ανγκέλα του σκότους, η Αδόλφα Μέρκελ. Αυτή η Μήδεια των κρατών µαζί µε τους υπόλοιπους Μασόνους συµµορίτες έχουν βαλθεί  να µας πιούνε το αίµα µε το µπουρί της σόµπας. Έχουν θέσει ως στόχο να αποκαταστήσουν τις κουλτούρες των λαών µε τη δική τους κουλτούρα (ποια κουλτούρα;). και προσπαθούν να µετατρέψουν τα Λατσιά σε Ντίσελντορφ και τη Λεµεσό σε Βερολίνο. Ζαβαρακατρανέµια να φύγουν όλοι από εδώ όπως φώναζαν οι προγόνοι µας στους Οθωµανούς. Ζαβαρα-κατρα-νέµια. Λάβαρα, µαύρα , ανεµίζουν!

Πίσω Ευρω-λιγούρηδες από τις περιουσίες µας.

Η αδίστακτη κυριαρχία τους ως αυτοκράτορες της Ευρώπης έχει ως αποτέλεσµα να λιµοκτονούν οικογένειες, να καταπατούνται θεσµοί και τα ποσοστά ανεργίας σε κάθε χώρα να αυξάνονται. Ψηλά γράµµατα όµως γι’ αυτούς αφού ο πνευµατικός τους ηγέτης ο Αδόλφος Χίτλερ, πριν από µερικές δεκαετίες σε κανονικό πόλεµο και όχι σαν αυτό που κάνει η Αδόλφα Μέρκελ συγκέντρωσε έξι εκατοµµύρια Εβραίους, επτακόσιες χιλιάδες Ρώσους, πεντακόσιες χιλιάδες Πολωνούς και τους άφησε να ψοφήσουν από την πείνα στοιβαγµένους ο ένας πάνω στον άλλο την ώρα που αυτός χάιδευε τα αγαπηµένα του σκυλιά που υπεραγαπούσε, όπως κάνουν συνήθως όλοι οι σαδιστές κανίβαλοι.

Εν έτει 2013 ο πόλεµος γίνεται σε πιο µαλακά επίπεδα. Χρησιµοποίησαν τα έθνη-κράτη ως µπάτσους των τραπεζών. Μετέτρεψαν τους πολίτες σε φορολογούµενους και στη θέση του αυτοκράτορα είναι οι τράπεζες. Ακολούθως µε τη βοήθεια των οίκων αξιολόγησης (Standard & Poor, Moody’s κτλ) οι οποίοι είναι δηµιουργήµατα των τραπεζών υποβιβάζουν ένα ένα τα κράτη για να τα ε-λ-έ-γ-χ-ο-υ-ν. Η κάθε χώρα (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Σερβία Κύπρος κτλ) απειλείται µε άτακτη χρεοκοπία αν δεν προσαρµοστούν στα δυσβάστακτα τους µέτρα και στο τέλος έρχονται οι µεγαλοσωτήρες Τροϊκανοί µε τα µνηµόνια τους που είναι σαν τις πληγές του Φαραώ για να τα εφαρµόσουν. Ώ ρε γλέντια! Τέλος για να δέσει το γλυκό, διασκορπίζουν µία γερή δόση πανικού και τροµοκρατίας προς τους λαούς έχοντας το Γερµανικό περιοδικό DER SPIEGEL να λειτουργεί ως παλαί-ποτέ ιπτάµενο αερόστατο Zeppelin και να πετά φωτιές µε τα κείµενα του στα φορολογούµενα κράτη! Το τέλειο έγκληµα.

Άμετε στην κατάρα της Παναγιάς Γερµανόψυχοι.

Μεγάλα κανάλια… µεγάλες φουρτούνες

Για να καταφέρεις αναγνώστη µου να βγεις αλώβητος από την κρίση θα πρέπει να προσέχεις από την ίδια σου την τηλεόραση διότι εκπέµπει σκοτάδι και τρόµο. Όλες αυτές οι καθηµερινά δηµοσιογραφικές µοιρολογίστρες έµαθαν να µοιράζουν «προσπέκτους» χρόνιας κατάθλιψης έχοντας καταντήσει θεραπαινίδες της πολιτικής εξουσίας και της ολιγαρχίας του χρήµατος. Εµείς µε τη σειρά µας οξειδωθήκαµε µέσα στη βλαχιά των ΜΜΕ και χάσαµε την ουσία. Θέλει δουλειά ξανά και ξανά για να αποκατασταθεί η ζηµιά και να λειτουργήσουµε ως αυτοδύναµο κράτος. Με τη µοιρολατρία στα κανάλια του κάθε βολευτή από το πρωί µέχρι το βράδυ, την facebook-κλαψιά και την καναπεδο-κενταυρία δεν πρόκειται να κερδίσουµε καµία µάχη. Ούτε το να στέλνουµε φωτογραφίες τύπου «δεν αγοράζω γερµανικά προϊόντα ή δεν ψωνίζω από γνωστή γερµανική αλυσίδα υπεραγορών θα λύσει το ουσιώδες πρόβληµα. Αυτά είναι µπούρδες. Ας προσέχαµε τόσα χρόνια, ας στηρίζαµε τα δικά µας προϊόντα και όχι ξαφνικά τώρα που µας τσίµπησαν µε την ξιφολόγχη στο πισινό αποφασίσαµε να φορέσουµε τη στολή του βρακα!.

Ζανέττος Λουκά editor

[email protected]

59d0328836897-wolfgang_schaeuble_ddpALeqM5i-_vBsQwi5oP2304Dd2Sp4xKqT4wcyprus-crisisherman-van-rompuy-e1348546940641Hitlermerkel