URBAN.CULTURE.MAGAZINE

Σκέψου το, γίνεται..! Της Ζαφείρως Αναστασίου

Σκέψου το, γίνεται..! Της Ζαφείρως Αναστασίου

Μετά από πολλή σκέψη και σκέψη, σκεφτήκαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο για να σταματήσετε επιτέλους να είστε σε σκέψεις και γενικώς να σκέφτεστε. Γιατί είπαμε πάντα “Think before you act” όμως δε χρειάζεται να κάμεις και ολόκληρη διατριβή επί του θέματος… Γι’ αυτό εάν: 

 • Θέλεις tattoo;;; Χτύπα το!!! (Όπως το φραπέ ένα πράμα…) Ή απλά κάμε ένα ψεύτικο που ήβρες μες τα Cheetos για να μεν με πιάει τηλέφωνο η μάμμα σου μετά τζαι να μου φωνάζει Ζαφείρω ήντα εκούρτισες το παιδί μου να κάμει tattoo..?
 • Θέλεις να τη ζητήσεις που τον παπά της;;; Πιάστην συμπεθερά να άψει τα κάρβουνα, βάρ’τα καλά σου, φτιάξε ένα ωραίο μπουκέτο από τα φκιόρα της μάμμας σου ή της γειτόνισσας και είσαι πανέτοιμος! Το μονόπετρο να μην ξεχάσεις όμως γιατί εννά σε στείλουν πακέτο σπίτι σου προτού προλάβεις να πεις Λιοπέτρι!!!
 • Θέλεις να πάεις Θαυλάνδη;;; Δούλεψε το καλοκαίρι ή τα επόμενα 3 κατακρίβεια, φύλαξε λεφτά, πιάστους παρέες σου τζαι ίσιωσε!
 • Θέλεις να κόψεις το κάπνισμα;;; Ξεκίνα τα πιπιλούθκια! (όχι ποτζίνα που τσακρούν γιατί εκάμαν μου παρατήρηση ότι εν ενοχλητικά εν ώρα εργασίας. Προτιμήστε τα άλλα, τα regular που εν αθόρυβα…)
 • Θέλεις τον;;; Πιάστον πε του το ή έστω πε του να πάτε για κανένα καφέ γιατί εν νομίζω να το μαντέψει που μόνος του. 160 IQ είχε μόνο ο Άινσταιν…
 • Θέλεις να γίνεις ξανθιά;;; Τούτο σκέφτου το πρώτα γιατί το ξανθό εν λίο παρεξηγημένο τζαι μετά αν είσαι έτοιμη για πειράγματα κτλ πογιάτιστο! Πόσο καιρό να ασχολείσαι με τρίχες επιτέλους;
 • Θέλεις να κάμεις αίτηση στο Πανεπιστήμιο και φοβάσαι πως δε θα σε δεχτούν;;; Καμέ την τζαι ό,τι γινεί ολάν! Ποιοι νομίζουν ότι είναι το Harvard ή το Oxford…?
 • Θέλεις να σηκωστείς να χορέψεις στο γάμο της συμπεθεράς της Μυροφόρας τζαι τάχα μου αντρέπεσαι;;; Σήκου που την καρέκλα, πιάσε κανένα παρανυφάκι που τρέχει ανέμελα και ίσιωσε για την πίστα! Αν αντρέπεσαι υπερβολικά μείνε μετά το γάμο να πάεις πλατεία, ένα μέρος χωρίς ντροπή…
 • Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος;;; Πιάσε τηλέφωνο ή στείλε ένα email στον Ζούκεμπεργκ. Τα ευλοημένα έστησε ολόκληρο facebook, εννά μεν έχει άλλη καμιά καλή ιδέα;;; (Αν δεν μπορείς να βρεις το τηλέφωνο του ή το email του, απλά κάμε τον add στο facebook, κάμε του κανένα like ποτζί ποδά να πάρει λίο πάνω του, τζαι μετά στείλτου Inbox…)
 • Θέλεις να κάμεις ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο;;; Εν γνωρίζω πολλά επί του θέματος. Πάρε ένα τηλέφωνο στις πληροφορίες τζαι πε της κορούς να σε συνδέσει με κανένα παιδί που μικρός ήθελε να γίνει ο Superman. Κάτι θα ξέρει…
 • Θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος;;; Ξεκίνα σήμερα, τωρά! Γιατί αν θα υπάρχει αύριο ξέρει το μόνο ο Θεός. Κάμε το, μετάνιωστο αλλά ξεκόλλα που το «ΑΝ» και το «ΙΣΩΣ». Κι αν κάπου κολλήσεις σε σκέψεις πάλε, σύρτον Παντελίδη πάνω που τραγούδα το «γίνεται γίνεται» τζαι είσαι ready to go..!

ΥΣ. Αφιερωμένο στον άγγελο μας που δε μας έκανε τη χάρη να μείνει για να τον γνωρίσουμε…