URBAN.CULTURE.MAGAZINE

Never give up

Η όμορφη ιστορία του Chris Αδάμου

Never give up

Ο Chris Αδάµου κατάφερε στα 25 του χρόνια να έχει το δικό του γυµναστήριο αλλά και να βοηθήσει πολύ κόσµο ώστε να ακολουθήσει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και εκγύµνασης.

Για τον Chris Αδάµου τίποτα δεν είναι αδύνατο. Προσεγγίζει µε µοναδικό τρόπο την προσωπική υγεία και εκγύµναση κάθε ατόµου εξασφαλίζοντας τα µέγιστα αποτελέσµατα. Η ενασχόληση του µε τον αθλητισµό ξεκίνησε από πολύ µικρή ηλικία, όταν ασχολήθηκε µε το ποδόσφαιρο: «Η αγάπη µου για το ποδόσφαιρο σε συνδυασµό µε την ανάγκη µου να ακολουθώ συγκεκριµένο επαγγελµατικό πρόγραµµα προπόνησης, µε οδήγησαν να ασχοληθώ µε το συγκεκριµένο άθληµα».

Στα 20 του χρόνια βρέθηκε σε ιδιωτικό ινστιτούτο στο Λονδίνο, όπου εκεί πήρε τις γνώσεις για Personal Training και προπόνηση Fitness. «Όταν πήγα στο πανεπιστήµιο, στην Αγγλία είχα την ευκαιρία να γνωρίσω εναλλακτικές δραστηριότητες εκγύµνασης, οι οποίες µε ενθουσίασαν κυρίως στο τοµέα του fitness. Παράλληλα, άρχισα να πηγαίνω γυµναστήριο και να µε κερδίζει το bodybuilding και το functional fitness. Η ατµόσφαιρα που επικρατούσε ήταν εκπληκτική, µε αποτέλεσµα να λάβω τη γυµναστική µου κατάρτιση σε αυτό τον τοµέα πολύ σοβαρά». Επίσης, έχει παρακολουθήσει µαθήµατα στο London Metropolitan University σε συνδυασµό µε την Arsenal FC για εξειδίκευση στην προπόνηση αθληµάτων/ποδοσφαίρου δουλεύοντας σε µοντέλα που βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλητισµού.

Θεωρεί ότι το µεγαλύτερο του επίτευγµα είναι που κατάφερε να έχει στην ηλικία των 24 ετών το δικό του γυµναστήριο προσφέροντας ένα πιο µοντέρνο και εναλλακτικό τρόπο εκγύµνασης. «Θέλω να κάνω τη διαφορά, θέλω να κρατήσω τους ανθρώπους µακριά από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και να γνωρίσω στους νέους ένα καλύτερο τρόπο αναψυχής κρατώντας τους µακριά από το bodybuilding µε τη χρήση παράνοµων ουσιών, όπως τη χρήση στεροειδών».

Το κίνητρο του προέρχεται κυρίως από την ανάγκη του να κινητοποιεί τους άλλους, ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, στην ανάγκη του να γνωρίσει και να αποκτήσει περισσότερος κόσµος ένα πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Ένα από τα σηµαντικότερα πλεονεκτήµατά του είναι η ικανότητά του να γυµνάζει ένα ευρύ φάσµα ανθρώπων βοηθώντας τους να χάσουν βάρους, να τονώσουν το σώµα τους, να ενισχύσουν τη µυϊκή τους αντοχή και δύναµη µέσα από το πρόγραµµα γυµναστικής του. Στο Evolution Health and Fitness θα βρείτε υπηρεσίες Personal Training, αλλά και οµαδικά µαθήµατα fitness. Επισκεπτόµενοι τον χώρο του Chris θα βρείτε µια µοναδική ατµόσφαιρα και προσωπική προσέγγιση η οποία σίγουρα θα επηρεάσει θετικά τη ψυχολογία σας. Ο ίδιος προσπαθεί να διατηρεί ένα θετικό τρόπο ζωής και να περάσει αυτή τη φιλοσοφία σε όλους τους πελάτες, φίλους και συνεργάτες του. Σηµαντικό είναι να γνωρίζουµε ότι η εταιρεία Herbalife είναι ο διατροφικός του συνεργάτης και προσφέρει ποικιλία από υπέροχα συµπληρώµατα διατροφής στους πελάτες του.

Ο ίδιος προσπαθεί να εξελίσσεται καθηµερινώς και να διατηρεί τον τοµέα του fitness στα ίδια επίπεδα που βρίσκεται σε κάθε Personal Training Studio σε Λονδίνο και Αµερική. Η εκπαίδευσή του δεν σταµατά ποτέ, καθώς διατηρεί επαφές και συνεχίζει να ενηµερώνεται για ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στον τοµέα του. Επίσης, βρίσκεται σε προνοµιακή θέση, αφού είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει στην Αµερική για έξι µήνες ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο εκγύµνασης και ζωής.

Ένα από τα µεγαλύτερα είδωλά του είναι ο Brandon Carter: «Ο Brandon Carter έχει ένα τεράστιο κοινό στον χώρο των µέσων µαζικής ενηµέρωσης και έχει συστήσει τον τοµέα του fitness σε περισσότερο από ένα εκατοµµύριο άτοµα και κοινότητες. Έχει ένα παρόµοιο τρόπο ζωής µε τον δικό µου και στόχος µου είναι να ακολουθήσω τα δικά του χνάρια και να δείξω σε όλο και περισσότερο κόσµο τις δικές µου µεθόδους εκγύµνασης».

Ανάµεσα στους επόµενους στόχους του είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για το πόσο σηµαντικό ρόλο παίζει η διατροφή και η άσκηση στην καθηµερινότητά µας αλλά και να εξελίξει το Evolution Health and Fitness ακόµη περισσότερο ώστε να έχει επίδραση στην κοινωνία. Ο ίδιος θέλει να αποκτήσει ένα πιο διαδραστικό ρόλο και να κάνει δηµόσιες παρουσιάσεις, µε σκοπό την προώθηση του τοµέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Τέλος, θέλει να αναπτύξει το γυµναστήριο του ακόµη περισσότερο, για να προσφέρει στους πελάτες του ένα µεγαλύτερο εύρος τεχνικών ασκήσεων.

Info: Ακροπόλεως 161, Παραλίµνι, Τ: 99 699 449