URBAN.CULTURE.MAGAZINE

Και δε σου κάνω την άγια… – Της Ζαφείρως Αναστασίου

Και δε σου κάνω την άγια… – Της Ζαφείρως Αναστασίου

Αχ αµάρτησες…Κοπελιά ποια «µατσουτσιά» έκαµες πάλε αλλά δεν τολµάς να το πεις του άντρα/φίλου/συντρόφου σου; Επειδή είµαστε πάντα ένα βήµα µπροστά από τους άλλους, φτιάξαµε τη λίστα µε τα 10+1 πράγµατα που κάνουν οι γυναίκες και µετά κρύφουν… Άντρες δώστε προσοχή!

“Χτύπησα λίγο το αυτοκίνητο σου. Εµµµ, δεν είναι τίποτα… Βασικά ένα γρατζούνισµα είναι µόνο. Ούτε που φαίνεται…” Μετάφραση: Χρειάζεται επειγόντως µηχανικό. Βασικά να σου πω την πικρή αλήθεια χρειάζεσαι καινούργιο αυτοκίνητο.

“Μα εγώ; ∆εν κοίταξα το κινητό σου. Ποτέ! ∆εν κάµνω έτσι πράµατα. Εν είµαι τέτοια κοπέλα. Ντροπή σου που µε αµφισβητείς!” Μετάφραση: Έχει ελέγξει όλες σου τις επαφές και όλα σου τα µηνύµατα, τις φωτογραφίες, πόσα megapixel είναι η κάµερα σου, τι παιχνίδια έχεις κατεβασµένα, ποιους πήρες τηλέφωνο, ποιοι σε πήραν τηλέφωνο, τι µάρκα είναι το τηλέφωνο σου, πόσο GB είναι η memory card σου, τι τραγούδια έχεις πάνω, ποιο είναι το ringtone σου, αν έχεις κατεβασµένο το viber, το snapchat και το τελευταίο hit της Στέλλας Καλλή; «Υπεύθυνοι είµαστε η καρδιά µου και εγώ»… Έµαθε επίσης πότε το αγόρασες, που ποιον το αγόρασες, πόσα το αγόρασες, για ποιο σκοπό το αγόρασες και ξέρει ακόµη που έχεις φυλαγµένη την εγγύηση (εσύ εξίασες είµαι σίγουρη).

“Ε κοίταξε, θυµάσαι που µου έδωκες τα λεφτά να πληρώσω το ρεύµα, το νερό και το νοίκι; Ε παρασύρθηκα λίγο”. Μετάφραση: Τα λεφτά σου πήγαν σε α. 15πόντα παπούτσια, β. µίνι φόρεµα, γ. καλλυντικά προσώπου και σώµατος, δ. ένα ποµεράνιαν λευκού χρώµατος-το οποίο κυκλοφορεί στο σπίτι σας το τελευταίο τριήµερο και εσύ αναρωτιέσαι ποιου εν τούτος ο ψοφόσιυλος, ε. όλα τα παραπάνω.

 

“∆εν έφαγα ΕΓΩ όλες τις σοκολάτες που είχε µες το πάγκο!” Μετάφραση: Είδα περίοδο.

“Ε, προσπάθησα να κάµω το καππαµά όπως το κάµει η µάµµα σου. Νοµίζω κάτι επήγε λάθος. Τι βότκα έπρεπε να βάλω µέσα; Ή ήταν κρασί; Ή ουίσκι; ∆ε θυµούµαι… Τρώεται όµως…” Μετάφραση: Το γατάκι που έφαε δεν έπαθε τίποτε (τα πρώτα 25 λεπτά).

“Εµ, να δούµε ό,τι θέλεις απόψε αγάπη”. Μετάφραση: Αν µου βάλεις να δούµε το Ράµπο ή το Μέσσι να πηγαίνει πάνω κάτω θα µουρµουρώ, θα µουρµουρώ, θα συνεχίσω να µουρµουρώ µέχρι να βάλεις να δούµε το Your face sounds familiar!

“Ναι να πάµε σινεµά και διάλεξε εσύ ταινία καλέ µου”. Μετάφραση: Ούτε να το σκέφτεσαι να µε πάρεις να δούµε κάτι µε αίµατα, ζόµπι ή το Τσάκι Τσαν! Θα δούµε ροµαντική ταινία θέλεις ή δε θέλεις.

“Όχι αγάπη ενεν ακριβά τζιαµέ που θέλω να πάµε να φάµε για την επέτειο µας”. Μετάφραση: Να είσαι σίγουρος πως δε θα σε πάρει στα McDonalds ή στα KFC. Γι’ αυτό κανόνισε πάρε µαζί σου ό,τι πιστωτική κάρτα έχεις, όσα cash φορεί το τσεντί σου και αν προλαβαίνεις κάµε και ένα δάνειο καλού κακού.

“∆εν είναι πολύ ακριβό το δώρο που θέλω να µου πάρεις για τα γενέθλια µου”. Μετάφραση: Τα Accessorize ξέρεις τα;; Κατά 99% το δώρο που θέλει δεν είναι από εκεί!!! Φύλαξε τουλάχιστον 2 µηνιάτικα. Απέναντι από τα Accessorize είναι τα Swarovski (σε λυπάµαι φίλε µου)…

“∆εν πεινώ πολύ αγάπη. Θα φάω µια σαλάτα.” Μετάφραση: Τρώει την κοτολέτα σου, τις πατάτες σου, το ψωµούι σου και τα µανιταράκια που υπήρχαν στο πλάι για décor.

“∆εν είµαι εγώ που έσπασα το PlayStation σου. Απλά που ξεσκόνιζα έπεσε µου λίγο χαµέ και εφκήκαν κάτι πραγµατάκια…” Μετάφραση: Εδιάλυσε σου το!

ΥΣ. Αφιερωµένο στους γονείς µου, που δεν µε έδιωξαν ακόµη από το σπίτι µιας και µετά από 7 χρόνια σπουδών σε διάφορους κλάδους, η κόρη τους αποφάσισε να γίνει αρθρογράφος…

we-can-do-it